GoBuda bevásárló központ Gustafs fa burkolata

Újabb középületben sikerült a Gustafs RIB fali burkolatokat alkalmazni, mely középület posztmodern stílusát mintegy ellensúlyozandó, emberközeli érzet megteremtése volt a cél. Eme elvárásnak -a termék további jó tulajdonságával melyet hamarosan ecsetelünk- a fali burkolat tökéletesen eleget tett.

A Gustafs által gyártott fa fali burkolatok tökéletesen alkalmazhatók közösségi terekben, ahol fontos a nem éghető alapanyagok használata (itt fontos megjegyezni, hogy nem csak hogy nem éghető, de füstöt sem termel!!), valamint igény a terekben keletkező hangok megkötése, azaz akusztikailag aktív anyagok használata, és talán a legfontosabb a természetes alapanyagok használata, így a természet közeli érzés megteremtése. Ezen követelményeknek mind eleget tesz, plusz a használt alapanyagnak köszönhetően nem vetemedik! Mindezek figyelembe vételével a termék tökéletes választás korunk közösségi belsőtereiben, legyen az álmennyezeti vagy fali igény. És nem csak közösségi terekbe, hanem akár családi házakba és általában minden otthonba ajánljuk, ahol cél a letisztult modern formavilág mellett fa burkolatok használata.

A RIB fali burkolatot és RIB álmennyezeti rendszert nagyfokú lamella méretválaszték jellemzi, ezen méretek közül szabadon választhatunk, akár egy azon tartóvázon elhelyezhetők, így a képen látható barcode hatást elérve.

A lamella nyitott fugáiban akár Led világítás is könnyedén elhelyezhető, plusz a hátoldali fekete akusztikus szövetnek köszönhetően a burkolt fal hatalmas szerepet játszik a hangok megkötésében.

A lamella többféle méretben és színben gyártott, ezek akár variálhatók, ami a felületét illeti lehet egyedi színben festett, fóliázott vagy akár a képen látható alaplakkozott eredeti fa furnér.

Plusz már van lehetőség, könnyen bontható kivitelű lamellák elhelyezésére, ezt olyan helyekre ajánljuk, ahol a lamellákat sűrűn vissza szükséges bontani, mögöttes gépészeti eszközök megközelítése, szervizelése végett. Elérhető lehetőségek miatt kérem keresse letölthető katalógusunkat a termék oldalakon.

És most a bevásárló központról néhány szó, a korábbi EuroCenter helyén felépült GOBUDA Mall Észak-Buda első számú bevásárlóközpontja, egy olyan emberléptékű, modern találkozóhely és közösségi tér, ahol igazán otthon érezheted magad. Náluk a bevásárlás és az ügyintézés kikapcsolódás is egyben. Bővülő üzletkínálattal, hasznos szolgáltatásokkal, éttermekkel, kávézókkal és kellemes otthonos terekkel várjuk látogatóinkat. A WING 2018-ban vásárolta meg az óbudai EuroCenter Bevásárlóközpontot, melyet 2021-ben kezdett el felújítani, hogy majd 2022 tavaszán megújulva és új néven újra megnyissa a nagyközönség előtt. A felújítási munkálatainak köszönhetően Észak-Buda egy modern, otthonos, emberközpontú bevásárlóközponttal gazdagodik, amely a környék népszerű közösségi helyévé válhat.

A GOBUDA Mall 25 ezer négyzetméter bérbe adható területtel rendelkező, nagyjából 100 üzletnek helyet adó, szolgáltató funkciót is betöltő modern bevásárlóközpont.
A korábbi gépészeti területek egy része iroda térként és zöldteraszként lett hasznosítva,
A belső terek racionalizálására, optimalizálására is sor került, új közlekedők lépcsőházak, és liftmagok kialakításával. Az épületet átjárja a természetes fény, köszönhetően a födémkiváltásokkal megnyitott bevilágító tereknek, mely egy 140 m hosszú sétáló passzázst idéz meg.

Mint látható a természetes anyagok használatával letisztult, egyszerű, emberközpontú tereket érhetünk el, melyekbe jó betérni rohanó világunk elöl. Reméljük hamarosan további termék alkalmazásról számolhatunk be hazánkban.

Impresszum:

Építész, Tervező Aspectus Architect Zrt

Generálkivitelező Bernecker Zrt

Szakipar Lifer Bau Bt

Amennyiben kérdése van, ajánlatot szeretne a bemutatott termékről, kérem keressen az elérhetőségeink egyikén.