Termékújdonság a Feltfon szövet burkolatoknál

A Gustafs svéd gyártó által képviselt szövet álmennyezetek és falburkolatok háza táján is komoly fejlesztések tapasztalhatók, ennek köszönhetően az alábbi új termékek érhetők el, további szövet színekben. A Feltfon álmennyezetek ezennel bővültek, már nem csak sávos kialakításban érhetők el, hanem kazettás és többféle akár rácsos felülettel is. A színek jellemzően a svéd formavilágnak a természetességre vajaznak, az alábbi ízelítőben csoportba gyűjtöttük a lehetőségeket.

A szövet burkolatok, köszönhetően az alapanyagnak, nagyon jól formálhatók, aplikálhatók a kiszemelt felületre, a terméket sokszínűség jellemzi, ezért alkalmazható a legkülönfélébb projektekre, legyen akár közösségi tér vagy lakóépület. A szövet burkolatok kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkeznek, használatukat olyan közösségi terekben is ajánljuk, ahol fontos a keletkező hangok, zajok megkötése, kiállítótermekben, vendéglátó helyeken, de akár irodaházak “zsibongó” tereiben.

A Feltfon burkolati rendszer 9mm vastag Gustafs Acoustex szövetet használ, mely a jól bevált Capax álmennyezeti és fali tartószerkezeti rendszer integrál, valamint teszi lehetővé a burkolat bonthatóságát, akár az álmennyezet felett elhelyezett  gépészeti eszközök megközelíthetőségéhez. A termék család nem éghető, mint azt már megszoktuk a Gustafs fa burkolatoknál, így használata ajánlott akár irodaházak “menekülő” útvonalain is. A termék család akár vizes helységekben és kültéren is alkalmazható!

Gustafs Feltfon szövet burkolatok rendszerek az alábbiak:

Mint látható nagyon sok lehetőség közül lehet válogatni, nagyon könnyű a termékekkel megteremteni az egyedi arculatot az adott felületnek, alkalmazó helységnek. Ehhez további segítséget kapunk az egyedi színeknek köszönhetően, mely színeket csoportokba szedtük, ezzel mindegy kombinálási lehetőséget adva.

A Gustafs Feltfon szövet burkolatok színei:

A Feltfon termékcsaládról a legfontosabbakat remélem el tudtuk mondani, a termékről további információ, ajánlat, akár termék minta elérhető, kérem keressen az elérhetőségeink egyikén még ma!