Új szövet sávos burkolat a Gustafs kínálatában

A trendeket követve a Gustfas fa álmennyezetek és fali burkolatok gyártója is belépett a szövet alapanyagok piacára a Feltfon Linear lamellás burkolati rendszerrel, mely alapanyagot, mind fali burkolatként mint álmennyezetként ajánljuk használni.

A szövet alapanyag többségében PET palackok újra hasznosításával készül, ezen alapanyag nagyon jó hangmegkötő képességgel bír, így egyre nagyobb szerepet kap napjaink építészetében. Eme trendhez kíván csatlakozni a gyártó, első körben a sávos rendszer megalkotásával, mely rendszer nagyon könnyen szerelhető, telepíthető. A Feltfon Linear burkolati rendszer használatát egy sor középületben ajánljuk, legyen ez akár irodaház belső terei, kiemelt tárgyaló helységek, épületek közlekedő területei, akár frekventáltan használt lobbik. A termék letisztult, köszönhető a színeknek, alapanyagnak, de ez a harmonikus megjelenés könnyen megtörhető geometriai formák integrálásával a felületen, vagy akár más alapanyagok bevonásával.

Az általunk forgalmazott szövet burkolatokkal kapcsolatosan rengeteg lehetőség adódik, mint színben, mint méretben egyedi kiosztással kialakítva, akár váltakozó lamella mérettel szerelve.

Alap lamella méretek:

(szélesség x magasság x hossz)

40×40-60-80-100-120x2400mm

71×40-60-80-100-120x2400mm

102×40-60-80-100-120x2400mm

Egyedi lamella méretek:

30mm legkeskenyebb,

555mm a legmagasabb lehetőség

Alap színek (egyedi szín egyeztetés alapján lehetséges):

Világos, Közép és Sötét szürke

 

A rendszer lehetőséget ad nyitott vagy akart zárt fuga kialakítására, lehetőség adott akár más, nem szövet kitöltőanyag használatára is, akár legyen ez fa, mint a fenti képen is látható. A szürke színű lamellák jól variálhatók akár egy azon tartóvázon, vagy akár a lamella méretében is lehet egy plusz játékot belevinni. Akár úgynevezett barcode hatás is könnyedén elérhető.

Egyszóval izgalmasabbnál izgalmasabb felületeket alkothatunk, az előnyös tulajdonságok csak ráadás.

A Feltfon linear lamellák könnyen bonthatók, de többszöri le és fel szerelést nem viselik jól, ezért célszerű revíziós nyilasok kialakítása, melyen keresztül megközelíthetők az álmennyezet felett elhelyezett gépek, esetlegesen karbantartás és javítás esetén. A revíziós nyílás saját anyagából könnyedén elkészíthető, nem igényel plusz alapanyagot. Az így kialakított álmennyezet, fali burkolat a revíziós nyílás helyére illesztése után is homogén felületet biztosít.

És most egy pár inspiráló fotó a burkolatról.

Amennyiben sikerült felkelteni érdeklődésük a szövet burkolatok tárgyában, kérem keresse további információnkat valamint ingyenes árajánlatunkat.