Magunkról

Modern, korszerű, letisztult, hűvös, ugyanakkor hagyomány, harmónia, melegség.

Turai János

A fenti ellentmondásos jellemzők nem zárják ki egymást, jól megférnek egyazon termékcsoporton belül, mert kialakításukat illetve külső megjelenésüket tekintve a fém álmennyezetek az egyik legsokszínűbb termékcsoport az álmennyezeti applikációkon belül.

 

Termékeink felruházhatók tökéletes akusztikai tulajdonságokkal, készülhetnek egyedi projektfüggő méretezéssel, több tucat féle felületi kialakítással és igény szerinti színterezéssel, amely tulajdonságok lehetővé teszik bármilyen középületi alkalmazásra.

Ugyanakkor megújuló alapanyagát tekintve a fém álmennyezetek alkalmasak az úgynevezett LEED környezetbarát technológiát alkalmazó épületek álmennyezeti kialakításra is.

Mára cégünk Magyarország egyik meghatározó fém álmennyezeti beszállítójává nőtte ki magát, több mint 100 féle álmennyezeti megoldást illetve kialakítást felvonultató termékskálájával, három nagy nevű európai fém álmennyezet gyártójával a háttérben.

Reméljük, hogy ezen túl is segítségükre lehetünk a hazai és környező országbéli beruházóknak, kivitelezőknek, építészeknek és kereskedő partnereinknek szaktudásunkkal és tapasztalatunkkal.

Eme rövid jellemzéssel remélem sikerült felkeltenünk érdeklődését a fém álmennyezetek és cégünk irányába, szakértelmünkkel és termékeinkkel bízunk benne, hogy segítségére lehetünk.

Minőségi termékek minőségi kiszolgálással.
Bónis Sándor, Éptak 95 Kft.
Several years of well-established working relationship in all kind a projects.
Michael Israeli, Atrium Centers
Kiemelt referenciák
Auchan Áruházak

Auchan Áruházak

Fém sávos és rácsos álmennyezetek

K&H Bank Irodaház

K&H Bank Irodaház

Integra Hook-on Corridor, Vertical sávos álmennyezetek

MTV székház Budapest

MTV székház Budapest

Integra Hook-on Corridor álmennyezet