Adatvédelmi tájékoztató


Jelen Adatvédelmi Tájékoztató összefoglalja a femmennyezet.hu kezelője által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát. A látogató/felhasználó az adatok elküldésével kijelenti, hogy azok a valóságnak megfelelnek.
 

1. ADATKEZELŐ

Az adatok kezelője EuroTrend Bt.
Székhely/postázási cím: 2600. Vác, Dr. Csányi körút 60 I/20
adószám: 20301482-2-13
Elérhetőség: info@femmennyezet.hu
Adatkezelés nyilvántartási szám: bejelentés folyamatban
Bejegyző bíróság: Budapest Környéki Törvényszék
Cégjegyzékszám: 13-06-033442
 

2. A KEZELT ADATOK ÉS ÉRINTETTEK KÖRE

A weboldal látogatása során anonim módon a látogató session ID-t kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal rögzíti a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját, illetve a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban részesül.
A következő pontban meghatározott célokra megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.  

3. AZ ADATKEZELÉS CÉLJA

A személyes adatok kezelésének célja
1. a felhasználóval való kapcsolattartás
2. a felhasználó azonosítása, a többi felhasználótól való megkülönböztetése
3. felhasználói elégedettség tesztelése és mérése

A Google Analytics által használt anonim session ID-k és cookiek (sütik) felhasználásának célja statisztikai jellegű. A felhasználó a regisztráció során önként hozzájárul, hogy a 2. pontban említett típusú adatokat az adatkezelő az Adatvédelmi Tájékoztató rendelkezéseinek megfelelően felhasználja. Az adatkezelő a megadott adatokat bizalmasan kezeli.  

4. AZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÁLTAL MEGHATÁROZOTT ADATKEZELÉSI IDŐTARTAM

A Google Analytics által létrehozott cookiek időtartama 730 napra szól, a session ID-k az oldal elhagyásakor automatikusan törlődnek.
 

5. AZ ADATFELDOLGOZÓK KÖRE

A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá, harmadik félnek nem adhatóak ki.
Az adatkezelő a fent említett eseteken kívül egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben hivatkozott hatóság a megfelelő jogalappal rendelkezik.
 

6. AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT JOGALAPJA ÉS A FELHASZNÁLÓ JOGAI

Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásának jogalapjával történik. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról az info@femmennyezet.hu e-mail címen Turai János tulajdonostól ezen Adatvédelmi Tájékoztató tartalmán túl további tájékoztatást kérhet.
Adatbirtokosok jogai:
a. tájékoztatáshoz való jog
b. hozzáféréshez való jog
c. adatok helyesbítésének kérése
d. törléshez való jog
e. az adatkezelés korlátozásához való jog
f. adathordozhatósághoz való jog
g. tiltakozáshoz való jog
 

7. A WEBOLDALT ÜZEMELTETŐ PARTNER ÉS TECHNOLÓGIA

A femmennnyzet.hu weboldal a Intrex-Hosting Kft.
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Nyitrai u 49./4.
Cégj.szám: 07-09-012967
Adószám: 13929646-2-07,
szerverein működik, amelyről az adatok biztonsága érdekében biztonsági mentések készülnek.
Az adatok fizikai tárolásának helyszíne: információ beszerzése folyamatban
 

8. JOGORVOSLATI LEHETŐSÉG ÉS HATÁLYOS TÖRVÉNYEK

Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy az EuroTrend Bt. a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat. A adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségekről az alábbi törvényekben tájékozódhat a felhasználó: A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény
Kiemelt referenciák
Auchan Áruházak

Auchan Áruházak

Fém sávos és rácsos álmennyezetek

K&H Bank Irodaház

K&H Bank Irodaház

Integra Hook-on Corridor, Vertical sávos álmennyezetek

MTV székház Budapest

MTV székház Budapest

Integra Hook-on Corridor álmennyezet