Termékújdonság a terpesztett lemez álmennyezeteknél

Az alábbi termékújdonsággal jelentkezett az Aspen fém álmennyezet gyártója, PERFOMESH néven.

Eddig nem látott új lehetőséggel egészült ki a terpesztett lemez álmennyezeti rendszerünk, eme egyedi újítás tökéletes akusztikai tulajdonságokat kínál és a perforációnak köszönhetően nagyfokú áttörtség jellemez. Ezen tulajdonságok mentén ajánljuk használatát egy sor középületben, irodaházakban, közlekedési csomópontokban legyen az repülőtér vagy vasúti pályaudvar. Ahol fontos a megújuló alapanyagok használata, szükség van hangmegkötő tulajdonságra, valamint az álmennyezet feletti térben elhelyezett gépészeti eszközök miatt nagy fokú álmennyezeti áttörtségre van igény. Továbbá minden olyan helyen ahol egyedi anyagok használatával, egyedi arculat kialakítása célzott.

A termék nagyon jól kombinálható más – akár fém – álmennyezetekkel, legyen az rejtett vagy látszóbordás kivitel, egyedi RAL színben készülnek az alkalmazó projekt igényei szerint. A termék fali burkolatként is elérhető, igény szerinti kialakítással, méretben.

Termék specifikáció:

  • Alapanyag: 1mm vstg galvanizált acél, 1,5mm átmérőjű, diagonális elhelyezkedésű perforációval.
  • Felület: Hengerelt vagy nem hengerelt terpesztett lemez
  • Álmennyezeti rendszerek: Lay-in, Hook-on, Hook-on Corridor, Clip-in, Prespekta, Norma
  • Keretezések: Type C, Type E, Type D
  • Szín: Egyedi RAL színben elektrosztatikus pórszórás

A PerfoMesh fém álmennyezetet fokozott akusztikai tulajdonság jellemez a perforációknak is köszönhetően, mely áttörések hozzájárulnak a keletkező hang tompításához, további hangmegkötő anyagok használatával pedig tökéletes akusztikai teljesítmény érhető el.

A PerfoMesh fém álmennyezet hozzájárulhat az egyedi arculat megteremtéséhez, egyedi keretezési lehetőségeinek is köszönhetően, mely lehet visszaléptetett nem hivalkodó, vagy akár kiemelt, látszó. Álmennyezeti lap méretek széles választéka áll rendelkezésre, személyre szabott egyedi méretezésben, az alkalmazó projektre igazítva.

Reméljük sikerült felkeltenünk érdeklődését a termék irányába, amennyiben további információra lenne szüksége várjuk megkeresését még ma.