Inclinating Baffle sávos fém álmennyezet

Cbi europe termék újdonsága idei évre a lépcsőzetesen elhelyezhető Baffle edge sávos fém álmennyezet. Az Inclinating Baffle álmennyezeti rendszer lényege, az egyedi vezetősínről a lamella fogadó csonk segítségével a sávos lamellákat kívánt szögben rögzíthetjük, így követve a lépcsőház vagy akár az ívelt födém vonalát.

A Baffle álmennyezeti rendszernél már megszokott módon, egyedi lamella méretek rendelhetők, azaz lamella szélesség és magasság egyedi az alkalmazó projekt igényeihez igazítjuk, valamint a lamella tengelytávolság is egyedileg finomhangolt. Az álmennyezeti terméket nagy színválaszték jellemzi, egyedi Ral színskála szerinti színekben rendelhető, valamint fa imitált színek is elérhetők.

Rendszer elemek:

  • Egyedi baffle lamella ST030A1 (01)
  • Vezetősín P27/50 (02)
  • Lamella tartó elem ESB 02/40 (03)
  • Főtartó függesztő csonk CAM50 SF6 (04)
  • Lamella toldó (05)
  • Vezetősín toldó (06)

 

A terméket kevés rendszer elem alkotja, így könnyen telepíthető, kiépítése egyszerű. A lamella méret és tengelyválasztás egyedileg a helységre méretezett lehet, így megkönnyítve az alkalmazását. Gyártása gyors a legkülönfélébb igények is 2-3 héten belül legyárthatók, majd budapesti raktárunkból szállíthatók.

A Baffle sávos álmennyezet, rendelhető perforált felülettel is, akár belső oldalra kasírozott fekete akusztikus szövettel. A perforációs lehetőségek az alábbiak szerint.

Valamint készülhetnek terpesztett lemezből.

Alap színekben és egyedi RAL színkáka szerinti színekben is elérhető. Akár fa imitált felület is választható.

Az álmennyezeti rendszer nagyon jól alkalmazható középületekben, ahol a gépészeti eszközöket az álmennyezet feletti térben szeretnénk elrejteni, valamint elvárás az alkalmazandó álmennyezettel szemben a nagy nyitott felület biztosítására, akár elhelyezett tűzoltó berendezés, tető bevilágító vagy átszellőzés végett.

Az álmennyezeti rendszer fém alapanyagú, mely lehet galvanizált acél, vagy akár alumínium, az alapanyag kiválasztása fontos amennyiben külsőtérben vagy vizes helységekben tervezzük. Az alapanyag nem éghető és újrahasznosítható, eme tulajdonságok is előtérbe helyezhetik alkalmazásukat.

Remélem sikerült felkelteni érdeklődésüket a termék irányába, amennyiben további kérdésük lenne vagy árajánlatra lenne szükségük várjuk megkeresését még ma.