Közlekedési csomópontok fém álmennyezete

Az Integra fém álmennyezeti rendszer gyártója nagyon szép referenciával szolgált egy repülőtér perforált álmennyezete kapcsán, mely álmennyezeti rendszer nagyon jól alkalmazható egy sor közösségi térben, legyen az akár egy földalatti állomása, vagy vasúti pályaudvar.

Az alkalmazó munka esetében a C Bandraster rendszer lett kiválasztva, mely rendszer legfőbb jellemzője a vastag keretezés, mely a lapokat akár körbe ölelheti, és a lapok könnyű bonthatósága, mely szabad utat biztosít az álmennyezet feletti tér megközelítéséhez, az álmennyezet felett elhelyezett gépészeti eszközök elérése végett. Másik jellemző, az álmennyezeti lapok szintben való elhelyezése a tartószerkezettel, így homogén felületet biztosítva.

A geometriai formák magukért beszélnek, nagyon tetszetős, letisztult felületet kapunk, mely minden zugában tartogat “meglepetés”.

A fotókon látható perforáció nagyfokú átszellőzést biztosít a felette elhelyezett gépészeti eszközöknek, de van lehetőség akusztikai szövet elhelyezésre is az álmennyezeti lap hátoldalára kasírozva, mely így tökéletes akusztikai tulajdonságokkal ruházhatja fel a rendszert.

Álmennyezeti lapok egy sor felülettel rendelhetők a C Bandraster rendszerhez. Ezen lapok lehetnek tömörek, lehetnek akár perforáltak – többféle perforációs sémából lehet választani- vagy akár terpesztett lemez álmennyezeti lapok is integrálhatók a tartóvázhoz.

A lehetőségekről kérem tájékozódjon web oldalunkon a termékek gombra kattintva. Köszönjük érdeklődését termékeink irányába!