Termékújdonság az Integra Drop pálcás mennyezet

A Corvin 7 Innovation Campus irodaházban, először Magyarországon lett alkalmazva az Integra fém álmennyezet gyártójának új fejlesztése, az Integra Drop pálcás álmennyezet. Az álmennyezet gépies monumentalitását az egyedileg, tartószerkezetről lógatott, különböző magasságú extrudált alumínium pálcák adják, mely pálcák akár Ral színben, akár fa imitált felülettel gyárthatók.

A lamellákat egyedi tartószerkezet rögzíti a födémhez, mely tartószerkezet főtartóból és kereszttartókból áll, ezen tartóváz menetelszárral rögzül a födémhez. A pálcákat csavarok tartják a helyükön, melyet biztosító drót is biztosít az esetleges kioldás esetére.

A tartóvázat az alábbi ábra szemlélteti:

Az egyedileg függesztett pálcába behelyezhetünk akár led lámpákat, mivel a pálcák üregesek, vagy lámpa nélkül végzáró kupakkal zárhatjuk őket.

Az Integra Drop pálcás álmennyezeti rendszert több szögből is megtekinthetjük.

Egy sor egyedi megoldás létre hozható a termékből, legyen az egyedi mintázat kialakítása, hullámhatás vagy akár kapcsolódhat vízszintesen elhelyezett baffle sávos álmennyezethez mint az alábbi fotón is megfigyelhető.

A termék szabad kezet ad a tervezői fantáziának, mely fantázia kedvére formázhatja mindennapjaink köztereit, legyen az akár irodaház, kulturális találkozóhely vagy akár bevásárlóközpont. Egy sor közösségi térben jól alkalmazható a termék, áttörtsége lehetővé teszi a gépészet elrejtését az álmennyezet feletti térben, valamint nem éghető, így akár menekülő útvonalakra is jól integrálható. Az Integra Drop pálcákat egyedi méretben és felületben gyártja a gyártó, a lehetőségek miatt keressen minket.

A munkáról több fotó alább látható.

Egy színes egyedi irodaházzal bővült a magyarországi ingatlan piac, reméljük sok ilyen szép munkában lehetünk részesek. Cégünk sokszor bizonyította hogy rugalmasan tud egyedi megkeresésekben is segíteni, bízunk benne segíthetünk Önnek is.