fa álmennyezet és fali burkolat

Gustafs LAMEllOW fa burkolat a stílusos otthon megteremtésében

A svéd Gustafs fa burkolat gyártó cég legújabb terméke, nagy dobásnak számít a mai középületek és otthonok belsőépítészeti trendjének alakításához, nagyon egyszerű, könnyen beszerezhető, széles választékkal rendelkező terméknek ígérkezik, melyet könnyedék használhatunk fali burkolatként és mennyezeti burkolat formájában is. Tökéletes hangcsillapítással és nehéz éghetőséggel párosulva szinte lehengerlő lehet a legkülönfélébb projektekben. Legyen az irodaház tárgyaló helysége, vagy akár reprezentatív lobby, de ugyan olyan jól használható trendi családi otthonokban, egy sor üzleti célú helységben, éttermekben.

A termékről az alábbi műszaki információk, melyek jól jellemzik:

Panel méret: 22x2400x600mm (VastagxHosszxSzéles), azaz 1,44m2 / tábla

RIB mérete (párhuzamos): 13x27mm (VastagxSzéles)

RIB mérete (barcode): 13x18mm vagy 13x33mm (VastagxSzéles) Ismétlődés üteme: 33-33-18-33-18

Nyitott felület:  13mm

Panel súlya: 14,2 kg / tábla

Natural furnér bevonatok: American tölgy, Knotty tölgy, Szürke vad tölgy, Füstölt vad tölgy, Kőris, Nyír, Dió

RIB alapanyag: American tölgy és Knotty tölgy esetén = Antracit vagy világos barna / Dió, Füstölt vad tölgy, Szürke vad tölgy esetén = Antracit / Kőris és Dió esetén = világos barna színnel párosulnak.

Akusztikus szövet színe: American tölgy és Knotty tölgy esetén = Antracit vagy szövet szürke / Dió, Füstölt vad tölgy, Szürke vad tölgy esetén = Antracit / Kőris és Dió esetén = szövet szürke színnel párosulnak.

A borítás adott esetben ívesíthető, így akár egyedi megoldások is elérhetők, további tájékoztatásért kérem keressen bennünket, és tekintse meg az alábbi katalógus részleteket.

fa design burkolatok

akusztikus burkolatok

fali és álmennyezeti

akusztikus burkolat

fa álmennyezetek

fa design elem

A Gustfas Lamellow fali vagy álmennyezeti használatra is ajánljuk, a tökétes felület kialakítására, fa segéd tartószerkezet használata ajánlott, vagy akár a gipszkartonhoz használt CD profilos tartózárta is könnyedén applikálható, csavar kötéssel.

A sávos paneleket akár függőleges akár vízszintes osztással is, elhelyezhetjük.

A panelek toldásánál folyamatos hatást érhetünk el, plusz a látszó éleknél külön beszerezhető záró profil teszi teljessé a fa burkolati rendszerünket.

Várjuk megkeresését és érdeklődését eme új Gustafs termék iránt.