hűtő fűtő panel

Álmennyezeti hűtő fűtő szigetek az irodában

A modern irodaházakban mindig törekedtek arra, hogy minél kevesebb gépészeti elemet láthassunk, jól “becsomagolt” irodatereket kapjunk, ez a trend most bizonyos irányokban megváltozott, szeretünk gerendákat látni, gépészeti elemet, vagy akár a csupasz beton felületeket.

Ennek az irányzatnak lehet egyik zászlós hajója az álmennyezeti szigetek alkalmazása az irodaterekben, ezen kis szigetek, színfoltok lehetnek, tulajdonkép magukba szippantják az összes gépészeti eszközt, legyen az lámpatest, fűstérzékelő vagy akár hűtés és a fűtés. Lehetnek tökéletes hangmegkötő felületek, vidám színekkel, többféle felülettel.

A bemutatott munkán terpesztett lemez felülettel készült az álmennyezet a Hook-on és Hook-on Corridor fém álmennyezeti rendszerek alkalmazásával. Mintegy hanyagul oda odadobálva a mennyezetre, mégis valami féle rendszert vélünk felfedezni az álmennyezet felületén spirálozó sziluett látványában.

terpesztett lemez sziget

expanded

terpesztett álmennyezet

expanded fém burkolat

Azt hogy ez most szép vagy trendi, döntse el ki-ki magának, saját izléséhez mérten. Minden esetre biztos hogy bizonyos embereket kihoz a komfort zónájából!