A MODUL fa álmennyezetek és fali burkolatok…

…nagyban megkönnyítik a kivitelezést, mert a modulban előre elkészített azaz gyártott sávos fa álmennyezetek gyorsan függeszthetők menetes szárral a paneleken kialakított helyeken, majd a közbenső panelek a helyükre akaszthatók a szintén előre kialakított hornyok segítségével.

Megjelenés szerint két változata van az egyik a úgynevezett Baffle típusú, amikor élére állított téglalap alakú sávok sorakoznak egymás mellett, vagy a hagyományos típus amikor a téglalap alakú sávok fektetve helyezkednek el. A két rendszer az alábbi ábra segítségével jól szemléltethető, a rajzon látható a sávok méretezése is.

solid wood álmennyezetsolid wood álmennyezet

Valamint van lehetőség a hagyományos T látszóbordás tartóvázra, vagy a gyártó által fejlesztett capax tartóvázra rögzítésére is a speciálisan kialakított élkialakításnak köszönhetően. Az alábbi ábra ezt a megoldást szemlélteti.

solid wood ceiling

A Modul rendszer alkalmazható fali burkolatként is, amely 600×2400 mm méretű előre kialakított panelekkel akár segéd tartószerkezet nélkül is szerelhető közvetlenül a falra. Az alábbi ábra a fali burkolat kialakításáról készült

A Modul sávos áttört burkolati rendszer nagyon könnyel alkalmazható a legkülönfélébb helyeken, például középületekben, bevásárlóközpontokban is ahol fontos a természet közeli érzet megteremtése, természetes anyagok használata.

Van lehetőség akusztikai szövet elhelyezésére, gyártó által applikálva a modul panelekre, így segítségünkre lehet a keletkező hangok megkötésében. Valamint lehetőség van B-s1-d0 értéket elérő bevonatolásra, mely lehetővé teszi a rendszert akár mérsékelt menekülő útvonalak mentén való elhelyezésre.

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége kérem tekintse meg web oldalunkon a termék adatlapját, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.