Háromszög alakú fém álmennyezetek

Az Aspen fém álmennyezeti gyártó újdonsággal rukkolt elő erre az évre, mivel folyamatos a fejlesztés ezért tudjuk ezt a legújabbat álmennyezeti megoldást is bemutatni. Eddig is léteztek háromszög alakú fém álmennyezetek, az Integra fém álmennyezeti brand kínálatában, de a rögzítés techniológia teljesen új alapokra helyeződött, ezzel az újítással.

A tartószerkezet 2 soros mint általában a rejtett bordás fém álmennyezetek esetében, az első függesztett tartószerkezetet az elsődleges L főtartó (AS-20) alkotja, amely 4000mm hosszú és menetes szárral van függesztve a födémtől. Erre csavaros rögzítéssel kerül a rejtett bordás illeszkedést lehetővé tevő T profil, mely laptartó profilról az álmennyezeti lapok könnyedén eltávolíthatók, esetleges álmennyezet feletti tér megközelítése végett.

Az alábbi rajzokon jól látható a rendszer felépítése, és a rendszer elemek illeszkedése.

A tartószerkezet felépítését az alábbi 3D ábrázolás jobban szemlélteti.

Az álmennyezeti lapok egyedi méretben készülnek, alap méretek lehetnek 600x600mm vagy akár 1000x1000mm, ennek eldöntése, az elhelyezésre kiszemelt felület mérete ad választ. Az álmennyezeti lapok egyedi színűek, egyedi felületűek, akár perforáltak is lehetnek belső oldalra kasírozott akusztikus szövettel, mely így a hang megkötésében kapna kiemelkedő szerepet.

Minden egyes gyártás előtt, gyártási rajz készül, mely a fotón szereplő minta kialakítást is megelőzte, ezen gyártási rajzon láthatók az álmennyezeti lapok több szögből is.

Ezen álmennyezeti rendszert olyan projektekre ajánljuk, ahol fontos a megújuló nyersanyagból készült termék használata, olyan irodaházakba, közlekedési csomópontokba, vagy akármely középületbe ahol egyedi álmennyezettel szeretnék megteremteni a hely arculatát. És fontos a nem éghető alapanyagok használata, így akár menekülő útvonalra is tervezhető a bemutatott háromszög fém álmennyezet.

A termékről további információval, tervezési segédletekkel is tudunk segíteni, plusz a gyártó kiállító terén is megtekinthető lesz a közelgő BAU23 építőipari kiállításon Münchenben.

Kérje ajánlatunkat és segítségünket még ma!