Termékújdonság a Lamella 301 fa álmennyezeti rendszernél

Már íves felületű lamellákkal is rendelhető az egyik legnépszerűbb és legköltséghatékonyabb fa álmennyezeti rendszerünk, amely a Lamella 301.

A terméket kis rendszer elem igény jellemzi, így nagyon népszerű a kivitelezők és megrendelők körében. Nagyon jól használható középületekben, ahol gépészeti eszközök eltakarásánál is jól alkalmazható. Választékos lamella magasságának és lamella tengelytávolságának köszönhetően, rugalmasan igazítható egyedi projektekre. A fenti pozitív jellemzőkhöz, most még egy új megjelenésben egyedi lehetőség párosul, azaz a lamellák készülhetnek íves felületben, egyedi geometria formákat létre hozva. Alább pár lehetőség

Akár egy kortárs kisplasztikai alkotás, egyedi lenyomatot ad az alkalmazó felületen, mely jól jellemezheti és megkülönböztetheti az adott épület belvilágát. A termék fontos tényező lehet a modern belső terek megalkotásában, valamint a természet közeli érzés megteremtésében.

Valamint akusztikai szempontból is kívánatos tényezővé válhat a keletkező mennyezeti kialakítás, a nagyfokú nyitott felületnek köszönhetően további hangmegkötő anyagokkal kiegészíthető.

További termék információért kérem tekintse meg a web oldalunkon a termék adatlapját. Amennyiben kérdése lenne, vagy további információra lenne szüksége, várjuk megkeresését még ma!