Mikroperforált fa burkolat kongresszusi központban

A Cbi Europe által gyártott fa burkolatok kerültek a Padovai új kongresszusi központba, mind az összes előadói és kiegészítő termekbe, ahol fontos volt a természetes anyagok és az extrém kihívásoknak is megfelelő akusztikai hangmegkötő anyagok használata.

Eme követelményeknek eleget tesz az általunk is forgalmazott mikroperforált melamine bevonattal rendelkező, többféle függesztési rendszerrel alkalmazható fa álmennyezeti és fali burkolati rendszereink.

A web oldalunkon látható tartószerkezetek sokszínűsége jellemzi a terméket, lehetnek ezen rendszerek akár látszóbordásak vagy akár rejtett bordásak, igazodva az egyedi igényekhez.

Alább látható a műszaki jellemzői a mikronperforált felületnek:

És akar most egy pár szó az adott munkáról, valamint kérem tekintsék meg néhány felvételünk,  mely fotók magukért beszélnek.

A New Padua Kongresszusi Központ a padovai vásárterület északi szektorában található. A neves japán építész, Kengo Kuma tervezte, összesen 3500 fő befogadására alkalmas.
A projekt a réteges építészet konkrét példáját képviseli, a japán “térrétegezés” technikáját ötvözi, amely különböző szintű áteresztőképességű elemek átfedésében áll, miközben megtartja a köztes terek padovai hagyományát.

Az alkalmazott termékek anti-seismic azaz földrengés álló tartószerkezettel lettek installálva a felületeken, a régió adottságait figyelembe véve. Ebből is látható a termékek rugalmassága az adott körülményekhez való alkalmazkodása.

A Kongresszusi Központ két fő helyiségnek ad otthont:
Giotto szoba / felület 1.050 m2 · magasság: 16 m
Mantegna szoba / felület: 800 m2 · magasság: 6 m
Az antiszeizmikus, akusztikai és esztétikai tervezési igények vezérelték a Sherwood Melamine Covering System válaszfalának kiválasztását.

A működés kezdete: 2021
Nettó terület: 3.000 m2
Teljes kapacitás: 3500 ülőhely
Kisegítő helyiségek: 5
Kisegítő helyiségek befogadóképessége: 16-150 férőhely
A kisegítő helyiségek összkapacitása: 750 férőhely

Speciális akusztikus felületek gyártása mennyezetekhez és falakhoz a Di Sciascio Mérnöki Stúdióval együttműködésben történt. A hangelnyelési számítások a Padovai Egyetemmel együttműködve készült, mikroperforált 3 mm-es paneleket alkalmazva.

Az alkalmazott munkán a termék tűz osztálya a B-s2-d0 volt.

Remélem sikerült felkelteni az érdeklődésük a termékek irányában, várjuk megkeresésük.