Mikro perforált fa burkolatok

Új termék a kínálatunkban az úgynevezett mikro perforált felületű fa burkolatok, melyekből készülhetnek álmennyezetek, akár fali burkolatok. A főbb jellemzőjük a nagyon jó akusztikai tulajdonság és a perforáció viszonylagos láthatatlansága, köszönhető a kis perforációs felületnek, mely viszonylag nagy sűrűségben készül, ez által normál látótávolságról alig észre vehető.

Felhasználását javasoljuk közösségi terekben, előadó termek, bemutató termek, múzeumok, konferencia termek és általában minden olyan helyen ahol fontos a természet közeli anyagok használata és nagy hangsúlyt fektetnek az akusztikailag “aktív” alapanyagok használatára.

Akusztikai tulajdonságok: Visszhang és a környezeti zajok tökéletes szabályzása jellemzi a burkolatot, köszönhető a mikro perforált felületnek és a mögöttes szerkezeti perforációnak, mely fekete akusztikai szövettel lezárt.

Esztétikai tulajdonságok: A fa burkolatok, melegsége miatt, nagyon fontos helyet foglalnak el korunkban, így egyre népszerűbbek. Tökéletes segítők az úgynevezett ember közeli hely megteremtésében.

Tervezési sokoldalúság: A gyártó több álmennyezeti és falburkolati rendszert kínál, melyekkel könnyen telepíthetők a fa burkolatok. Az így megalkotott burkolatok, könnyen bonthatók, kezelhetők, egyszerűen fenntarthatók.

Higiénia tulajdonság: A mikro perforáció csökkenti a por és egyéb szennyeződés felhalmozódását, egészséges és élhető környezetet biztosítva.

Felületek és alapanyag: Mikro perforált burkolatok készülhetnek melamine valamint furnér felülettel, nagysűrűségű farost vagy akár gipszrost alapanyagból.

Remélem sikerült röviden bemutatnunk a terméket, további információkért várjuk megkeresését. Valamint várjuk ajánlatkérésüket!