Fa burkolatok a skandináv design ajánlásával

Napjainkban is méltán népszerű skandináv stílusból kaphatunk egy kis ízelítőt az alábbi középületi projekttel, amelyet a természetes anyagok kicsit már-már túlzó használata jellemez.

Mint látható ezt a stílust nem csak lakóházakban érhetjük utol, hanem akár középületekben is megvalósítható, így hódolva a stílus jegyeknek, melyet az egyszerűség, természet közeli alapanyagok használata, funkcionalitás jellemez a legjobban.

A fotókon látható álmennyezeti és fali burkolat a RIB lamellákkal készült, melyek valójában nem is fa alapanyagból gyártottak, a nehezen éghetőség és vetemedés mentesség végett. A RIB lamella alapját gipszrost alapanyag adja, többféle méretben, valódi fa furnér borítással, mely akár színezhető, vagy esetünkben egyszerű alap lakkozott felületet ad. A furnér kiválasztása is szabadságot ad az egyéni igényeknek, lehet akár sötétebb, vagy akár világosabb árnyalatú. A fotókon a legkelendőbb változatot látjuk az alaplakkozott tölgy furnért.

A Gustafs RIB sávos burkolatot, tökéletes hangcsillapítás is jellemzi, ezért ajánljuk közösségi terekben ahol fontos a keletkező hang megkötése. Ebben partner lehet az álmennyezet vagy a fali burkolat mögé rejtett fekete akusztikai szövet, vagy akár további hangcsillapító szigetelő anyagok.

Remélem felkeltettük érdeklődést a termékeink iránt, további részletekért, ajánlatokért egyedi megoldásokért keressen még ma.