Quadro Line rácsos álmennyezet az Uniqa székházban

A Quandro Line rácsos álmennyezetek nagyon jól használhatók olyan irodaterekben ahol fontos az álmennyezet feletti tér hozzáférhetőségének biztosítása, akár 100%-ban. A jelen munkánál is ezért eset a választás erre az álmennyezeti típusra, mert maradéktalanul elérhető vele a várt sávos “lineáris” hatás, köszönhető a visszaléptetett fekete színű kereszt elemeknek és a sávos elhelyezésű lámpatesteknek, de ugyan akkor megmarad a modularitása, azaz aktuálisan 600x1200mm rácsos elemekből áll a felület, melyek egy klipsz segítségével egyenként lenyithatók.

Plusz az álmennyezet feletti tér átszellőzése maximálisan megoldható és az esetleges elsődleges spinkler vonallal is jól funkciónál.

Az álmennyezeti rendszer felépítése nagyon egyszerű, az alábbi rendszer elemek alkotják:

  • D001 Delta főtartó h=3000mm, fekete színben
  • D002 Főtartó toldó
  • D003 Laptartó klipsz
  • Delta Line 600x1200mm panel (egyedi méretben is rendelhető)

Az álmennyezeti felületet további lehetőségekkel egyedivé varázsolhatjuk, például egyedi színekben is elérhetők az álmennyezeti panelek, akár fa imitált felületben. Egyedi méretezéssel is rendelhető, változtatható a látszó él szélessége valamint a lamellák tengelytávolsága.

Mint a bemutatott munkán is jól látható, nagyon szép geometriai felület hozható létre, melyet a lámpatestek nagyban meghatároznak. Letisztult “up to date” irodai arculat megteremtése jól megvalósítható.

rácsos álmennyezet

A lehetőségekről kérem tájékozódjon a web oldalon elérhető katalógusunkból, vagy az alábbi táblázat kitöltésével.