concealed cw 200

Bontható fa álmennyezet, tökéletes hangcsillapítással

Az általunk kizárólagosan forgalmazott Cbi Concealed CWI 200 Soundwood álmennyezeti rendszer pont ezt tudja, tökéletes hangcsillapítás, a hosszanti felületi marásnak, perforált felületnek és a mögöttes kasírozott akusztika szövetnek köszönhetően.

A Concealed CWI 200 rendszer sajátossága, hogy a tartószerkezet rejtve marad, de biztosítja a burkolat bonthatóságát. Ahogy az alábbi képeken jól látszik.

fa álmennyezet

fa álmennyezeti burkolat Rendszer elemek:

1, Sherwood panel 600×600 v. 1200mm, Soundwood panel 256x1792mm.

2, Elsődleges főtartó profil 24x38x3700mm

3, Laptartó profil 36,5x12x4000mm

4, Keresztösszekötő.

5, Kívánt hosszú függesztő szett

A Soundwood panel 14mm vastagságban készül 256x1792mm raszter méretben, ami a felületét illeti többféle lehetőség létezik, készülhet melamine vagy akár igazi fa furnérral

Ennyit általánosságokban a Soundwood álmennyezeti panelekről, természetesen a Concealed CWI 200 rendszer ennél sokkal sokszínűbb, rengeteg változata van, gyártható Sherwood melamine felülettel, mely lehet teli vagy perforált, akár négyzet perforált is elérhető. Vagy Acoustrik plus gipszrost maggal, mely A2 nem éghető felületet eredményez.

A pontos műszaki tartalmat kérem keresse kollégák segítségével.

Visszatérve a tárgyi munkára, az alábbi fotókkal szeretném bemutatni a Soundwood panel megjelenését, ami igencsak magára vonja a szemet.

Ja és ez nem minden mert van falburkolati rendszerünk is ami a WC1 profilzattal rögzül. Kérje egyedi ajánlatunkat email-ben, vagy az alábbi sablon kitöltésével.