Fa álmennyezetek használata középületekben

Az általunk forgalmazott Lamella 302 tömör fa sávos álmennyezetek használta egy sor középületben ajánlott, ahol fontos a természet közeli alapanyagok használta, mely igény jelenleg egy jól látható tendencia, legyen az akár egy étterem vagy belvárosi irodaház.

A tömör fa panelek alapanyaga fenyő, jól munkálható és könnyen elérhető, ezen alapanyagok jól kezelhetők, akár legyen az színes felületképzés, vagy páratűrő bevonat.

A tárgyi munka is jól példázza hogy a természet közeli alapanyagok használatával elérhető a “jó ide betérni” érzet, mely célja lehet bármely vállalkozásnak.

A fenti munkánál 32mm széles 90mm magas sávos paneleket használtunk, melyek viszonylag ritkán lettek elhelyezve a vezető sínre, így költséghatékonyabbá téve a projektet. A lamellák nyers lakkozott felülettel lettek ellátva és fontos megrendelői igény volt hogy a vezető sínek is felületkezelte legyenek, így beleolvadva az álmennyezet feletti térbe. Másik nagyon szép ötlet és igény volt, hogy a panel hosszak 2 méterenként megszakadjanak, azaz nem folytonosak, ez is ad egy plusz mozgást a szemnek.

Mindezen műszaki jellemzők figyelembe vételével nagyon szép felület jött létre.

Remélem a fenti munkával sikerült felkelteni az igényt a fa álmennyezetek irányába, amennyiben segíthetünk várjuk megkeresésüket az elérhetőségeink egyikén.