Modern letisztult arculat sávos fém álmennyezetekkel

Geometriai párhuzamokkal, minimalista, letisztult arculat megalkotása volt a szempont a blog bejegyzésünkben szereplő irodaház esetében, ahol tökéletesen kirajzolódnak a jelen trendjei, egyszerű, jól megfogalmazott geometriai formákban. Az általunk forgalmazott Baffle sávos álmennyezetek, erre a legalkalmasabb, kihangsúlyozni, felvállalni a párhuzamokat, melyek valljuk be szinte mozgatórugója az építészetnek nem csak napjainkban.

Fém álmennyezet  Fém álmennyezetek

Áttört álmennyezeteknek, ezen belül is a Baffle sávos álmennyezeteknek egy sor előnye van, így a gépészeti tér átszellőztethetősége, esetlegesen kialakított tűzoltó berendezések alkalmazhatósága és nem utolsó sorban modern arculata végett, ami napjainkban a minimál forma világ egyik alap pillére is lehetne.

Az általunk forgalmazott sávos álmennyezeteket, rengeteg különféle méretezésben, forma világban forgalmazzuk, gazdag szín kombinációval, akár fa imitált felületekkel is állunk partnereink rendelkezésére.

Alkalmazó projekt neve: Biotech USA Irodaház, Budapest

Felelős tervezők és építésvezetők: Vass Viktor és Csillag Tibor

Alkalmazott termék: Baffle sávos álmennyezet 40/100 és 40/60mm egyedi méretezés alumínium alapanyag

Fém álmennyezet  Fém álmennyezet

Fém álmennyezetek  Fém álmennyezet

Fém álmennyezet  Fém álmennyezet

Fém álmennyezet

Amennyiben elnyerte tetszését a megjelenés, kérje ingyenes tájékoztatásunkat és letölthető katalógusukat. Ne feledjék ez a termék csoport egyedi méretben is rendelhető, az egyedi igényekhez igazított felülettel és színben.