Új termék a Gustafs RIB fa burkolatoknál

Köszönhetően a folyamatos termék fejlesztéseknek, új termékkel bővült a RIB fa álmennyezeti és fali burkolati rendszerünk, amely RIB Narrow nevet kapta. A rendszer a már megszokott Capax függesztési elemekkel rögzül, mind álmennyezeti és mind fali kialakításoknál. Az új és régi RIB rendszer között a különbség hogy a már jól megszokott 38mm széles panelek helyett itt 22mm széles panelek alkotják a felületet.

A RIB Narrow fa burkolati rendszer alapvetően gipszrost alapanyagból készül, mely magot fólia vagy igazi fa furnér borítással látunk el, így alkalmazható akár középületek menekülő útvonatainál is, ahol fontos a nem éghető vagy nehezen éghető anyagok használata. És még egy nagyon fontos szempont ami a termék alapanyaga mellett szól, mégpedig az hogy nem vetemedik, ellentétben a tömör fából készült társukkal szemben.

A RIB Narrow típus ugyan úgy elérhető többféle méretezéssel és élkialakítással mint a hagyományos RIB típus. A sávos lamella élkialakítása lehet RIB-R valamint RIB-S, amely kialakításokat az alábbi metszetek jól szemléltetik.

RIB-SRIB-R

 

A RIB Narrow fa burkolati rendszer elérhető keresztmetszeti  méretei:

  • Szélesség = 22mm
  • Magasság = 22, 28, 35, 44 és 54mm
  • Nyitott felülete = capax tartóval 28mm, tartó nélkül egyedi

További információval mind műszaki mind árajánlati szinten, készséggel állunk rendelkezésükre. Amennyiben felkeltettük érdeklődését a termék irányába, kérem keressen elérhetőségeink egyikén még ma.