Multipanel sávos álmennyezet LED lámpával

Az általunk kínált Cubic Edge sávos fém álmennyezet jellemzője, hogy akár egy azon tartószerkezet képes többféle méretű sávos panel fogadására, így kapjuk meg a sajátos multipanel összképet. És ez még nem minden a Cubic Edge és Baffle sávos álmennyezet ötvözésével lehetőség adódik arra, hogy az álmennyezeti panelek nem csak szélességében legyenek különfélék hanem a panel magasságában is. Így síkban is váltakozhatnak, egész egyedi geometriai formát kirajzolva.

Az Cubic edge sávos álmennyezet méret lehetőségei:

30mm széles, 15mm és 38mm magas panel

80mm széles, 15mm magas panel

130mm széles, 15mm magas panel

180mm széles, 15mm magas panel

Baffle sávos álmennyezet méret lehetőségei:

30mm széles, kívánság szerinti magas panel

80mm széles, kívánság szerinti magas panel

130mm széles, kívánság szerinti magas panel

180mm széles, kívánság szerinti magas panel

 

LED lámpa:

A multipanel rendszernél, sőt az összes nyitott fugás fém illetve fa sávos álmennyezetnél nagyon izgalmas kérdés a lámpatestek integrálásának lehetősége. A modern LED fényforrások térnyerésével sokkal egyedibbé váltak a lámpatestek méretezésének lehetőségei. Így lehetőség adódik a multipanel rendszer által kínált 20mm nyitott fugába integrálni sávlámpákat. Ezzel a megoldással nincs szükség az álmennyezeti panelek vágására, kizárva egy sor kivitelezési hiba lehetőséget.

Az alábbi ábra jól szemlélteti a LED fényforrás integrálásának mozzanatait:

Mint látható a képen hogy a sávos panelek vezetésére szolgáló T/UNI vezető sínre rögzítjük a műanyag LED profil tartó klipszet, így nem szükséges függesztési rendszer alkalmazása a lámpatest viselésére. Ennek a megoldásnak köszönhetően rugalmasan szinte bárhova elhelyezhető a lámpatest az álmennyezet felületén. Így teret adva egyedi igényeknek.

Színek: A fém álmennyezetek rendelhetők egyedi színben is. Az alapszínek a Ral 9010 tört fehér, Ral 9006 fém színű, és Ral 9005 fekete színű, jellemzően ezek a színekben az álmennyezet nagyon hamar elérhető, de természetesen van lehetőség egyedi színek, vagy akár fa imitált felület gyártására is. A lehetőségekről kérdezzen minket!

Perforációk: A fém álmennyezetek rendelhető perforált felülettel is, akár akusztikai szövettel ellátva, így felruházva akusztikai tulajdonságokkal. A lehetőségekről kérdezzen minket!

Méretek: A fém álmennyezeti panelek egyedi méretezésben is rendelhetők, mind a hosszát mind a átmérőjét tekintve.

Tűz: A fém álmennyezetek általánosan nem éghető besorolással rendelkeznek, így alkalmazhatók akár középületek menekülési útvonalainál is. Ezért tervezik előszeretettel középületekben, bevásárló központokban és közlekedési csomópontokban.

Zöld hírek: A fém álmennyezetek nagyon jól újra hasznosíthatók, általában az alapanyaguk már bizonyos mértékben újra hasznosított alapanyagból készülnek, így a térnyerése magyarázható

Remélem felkeltettük érdeklődését a Multipanel sávos álmennyezet irányába, kérje ajánlatunkat még ma