Lamella 301 sávos fa álmennyezet az egyszerűség jegyében

Az általunk forgalmazott sávos áttört fa álmennyezetek közül a Lamella 301 az egyik legegyszerűbb típus, kevés rendszer elem alkotja, ez által nagyon könnyen kiosztható, felmérhető, rendelhető és szerelhető álmennyezet típusok közé tartozik.

A Lamella 301 álmennyezet főbb rendszer elemek az alábbiak:

01 Sávos fa panel amely 14mm vstg, magassága lehet 100-150-200mm (akár egyedi méret is lehetséges)

02 Vezető sín 4000mm fekete színben

03 Függesztő szett amely lehet dupla rugós függesztő pálca vagy akár menetesszár

Ezen rendszer elemekkel a szerelése könnyed, a födémtől függesztett vezetősínre a sávos fa paneleket csak rá kell akasztani, a vezető sínen lévő biztosító fül kihajtásával. Amikor a panel helyére került akkor csak vissza hajtjuk a biztosító füleket, amely rögzíti a sávokat, ahogy az alábbi ábrák is jól szemléltetik.

A vezető sín és a fügesztékek kiosztása az általános álmennyezeti applikációk szerinti kiosztással készülhetnek, méretezését tekintve az alábbi ábrán lehet látni az ajánlott méreteket.

Az álmennyezethez nem ajánlunk falszegély használatát, mivel áttört álmennyezetről beszélünk, ezért a lényege ebben az áttörtségben rejlik, így a sávok akár a falak mentén tetszőleges távolságra megállíthatók.

Még egy fontos tulajdonság hogy a sávok tengelytávolsága szabadon meghatározható, mivel a vezető sínt egyedileg a megrendelt munkára gyártjuk ezért a sávok pozicionálását a beprogramozott gép az egyedi kiosztásra marja be a szerkezetre. Ezt az opciót akár kisebb felületek esetében is tudjuk biztosítani.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a Lamella 301 sávos álmennyezet iránt, várjuk megkeresését még ma.