Fitness terem fém sávos álmennyezet

Napjainkban egyre nagyobb igény van modern, letisztult, természetközeli belső terek megalkotására, ekkor felmerül a kérdés, milyen álmennyezetet használjunk? Általában a figyelem a sávos álmennyezetekre terelődik, ami maradéktalanul megfelel eme igényeknek.

A Baffle fém sávos álmennyezetek további jellemzője, hogy nagyobb fokú álmennyezeti áttörtséget eredményez, amely áttörtség segítségünkre lehet a tér átszellőztetésében, esetlegesen kiépített spinkler tűzoltó rendszer elrejtésében és általában minden gépészeti rendszer elrejtésében.

A Baffle fém sávos álmennyezetek jellemzője még, a rugalmas méret választék, akár egyedi projektre szabottan gyártható, például a tárgyi munkánál 50mm széles 50mm magas panelek alkotják az álmennyezetet, 50mm nyitott felületet építve egymástól, amely így 50% nyitott felületet eredményezett.

További fontos jellemző a Baffle sávos fém álmennyezetekre, hogy bármilyen Ral színben tudjuk gyártani, még akár fa imitált felületben is, mint a mellékelt fotókon szereplő munkánál. Ez fontos lehet olyan középületi belső terek esetében, ahol szeretnénk fa álmennyezetet használni, de a menekülő útvonalakra előírt nem éghető tulajdonság miatt csakis a fém álmennyezetek jöhetnek szóba.

Kérem tekintse meg a fotókat

Remélem felkeltettük érdeklődését az álmennyezeti lehetőségeink tárgyában, kérem keressen minket még ma!