Gustafs RIB íves burkolatok…

könnyen kialakíthatók mind álmennyezetben mind pedig falburkolatok esetében az ívesíthető fogadó profilnak köszönhetően, ami képes klipszes bontható kötéssel is fogadni a Gustafs Rib sávos fa burkolatokat.

Alábbi fotókon látható hogy nagyobb rádiusz követésére is van lehetőség az íves fogadó profilok esetében.

                

Az íves fogadó profilra a sávos panelek klipszes kötéssel kapcsolódnak mely lehetővé teszi a sávos panelek bonthatóságát, esetleges burkolat mögötti gépészeti hozzáférhetőség így lehetőség marad.

Ami fontos tényező lehet a fa álmennyezeti vagy fali burkolat kiválasztásában. Így nem szükséges látszó reviziós ajtó integrálására, ami valljuk be nem egy szép látvány egy lineáris rendszernél.

A klipszes rögzítésnek köszönhetően a sávok megszakításával, azaz kisebb méretű szálak használatával, akár reviziós nyílásként is szolgálhat egy-egy felületen.

De kanyarodjunk vissza az íves felületű burkoláshoz, amelyről alább látható szemet gyönyörködtető munkák.

 

Az utolsó projekt fotón jól látható hogy lehetőség van a sávos panelek keresztmetszeti méreteinek váltakozására egy azon tartóvázon illetve egy azon felületen, így elérve azt az egyedüli hatást.

A Gustafs RIB sávos panelek 38mm szélesek, de a magasságuk többféle lehet amely méret különbségekből kirajzolódik ez a geometriai alakzat.

A pontos méretekről és lehetőségekről kérem érdeklődjön kollégáinknál, ahol akár el tudjuk készíteni Önnek a személyre szabott legkedvezőbb ajánlatunkat is. Árajánlat adásához szükségünk van minden esetben a lehető legtöbb információra. Kérem küldje el ajánlatkérését még ma!