Saját optikai sávos álmennyezetünk a Sopron Plázában is

Az általunk forgalmazott Baffle típusú fém optikai sávos álmennyezetek egész sorát kínáljuk, melyek a legkülönfélébbek lehetnek méretűk, színűk, felületük és kialakításuk szerint. Ezen álmennyezeteket a nagyfokú áttörtség jellemzi, így optikailag “lezárhatóak” olyan gépészeti eszközök, tűzoltó berendezések, melyeket más módon lehetetlen lenne “elrejteni” a modern középületekben. Így akár bevásárló központokba is ajánljuk a terméket, ahol fontos a nem éghető anyagok használata, akár menekülő útvonalakban.

Az általunk forgalmazott Baffle sávos álmennyezet főbb szerkezeti elemei:

baffle sávos optikai áttört fém álmennyezet 1, Vezető sín (T/UNI) ami fogadja a sávos paneleket, kívánt tengelytávra egymástól, ezen tengelytávok előre meghatározott módon sorakoztatják a sávokat, akár egyedi méret igények szerint. A vezető sín 4000mm hosszú, önmagával könnyen toldható, nem igényel toldó profilt. Felülete fekete színű, hogy az álmennyezet feletti térbe olvadjon.

2, Kívánt hosszúságú függesztő szár, ami lehet menetes szár, vagy akár duplarugós függesztő szett is.

3, Sávos panel, mely egyedi méretben gyártható, a leginkább kedvelt méretek 40mm széles 100-150-200mm magas. A sávos panel színe lehet fa imitált felületű, vagy akár egyedi Ral színben felületkezelt.

4, Sávos panel toldó, ami a gyártott panelek toldására szolgál, a sávos panel színében gyártjuk.

5, Sávos panel végzáró elem, amit szintén a sávos panel színében gyártjuk.

A tárgyi munkánál fa imitált felületű sávos álmennyezetet szállítottunk a megrendelő legnagyobb és remélhetőleg az áruházi vásárlók, látogatók elégedettségére. Bízunk benne hogy sok ilyen szép, hangulatos felület létrehozásában lehetünk partner.

Amennyiben további információra lenne szüksége várjuk megkeresését elérhetőségeink egyikén.