Látszóbordás fém álmennyezet, ami tulajdonképpen rejtett bordás?

Erre a gondolat sorra a helyes válasz az Expo100 típusú fém álmennyezeti rendszer, amely hagyományos T24 látszóbordás tartóvázra egy speciális az álmennyezeti lap élén elhelyezkedő klipsz segítségével rögzül. Így azt rejtett, vizuális fugával kialakított álmennyezeté varázsolja. Ezen rendszer jól használható meglévő ásványszálas vagy gipsz lapok elhasználódása miatti cseréknél, mert a meglévő tartóvázat nem kell meg illetve elbontani, akár ha az már elszíneződött, azaz vizuálisan elhasználódott.

Íme néhány szerkezeti rajt kialakításáról, hogyan is rögzül ez a hatékony és pénztárca barát módszer.

 

 

Metszeti rajz a T 24-es 600x600mm-es borda vázhoz csatlakoztatva

 

 

Az álmennyezeti lapokat azaz betét elemeket 600x600mm-es névleges méretben gyártjuk, felületük lehet teli, vagy akár perforált, többféle kivitelben és százalékosan sokféle nyitott felülettel, továbbá lehetnek perforált akusztikai szövettel ellátottak, tökéletes hangelnyelési tényezőt biztosítva, olyan helységeknek ahol a keletkező hangok megkötése a cél. Az álmennyezeti lapok színét tekintve, a Ral színskála színei lehetnek a mérvadók, a gyártónak vannak alapszínei, például ilyen alapszín a Ral 9010 tört fehér, Ral 9006 fém színű és a Ral 9005 fekete, ezen színek amelyek gyorsan elérhetőek, további lehetőségekről kérje tájékoztatásunkat.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését termékünk iránt, várjuk megkeresését és ajánlatkérését, melyre a legrövidebb időn belül válaszolunk. További szép napot!