Áttört álmennyezeti sávok…

…a tökéletes átszellőzés és gépészeti megközelíthetőség jegyében. Ebben nyújt segítséget az általunk forgalmazott Hook-on Corridor kazettás álmennyezeti rendszer, mely készülhet tömör felülettel, perforált felülettel  vagy akár a tárgyi munkánál látható terpesztett lemez kialakítással. Ezen fém álmennyezeti rendszer nagy előnye a könnyű bonthatóság, így 100%-ban megközelíthető az álmennyezet feletti tér, esetleges gépészeti szervizeléskor. Az átszellőzés vagyis a 70%-nál nagyobb felületi nyitottság abban játszik szerepet hogy nem szükséges az elsődlegesen kiépített spinkler azaz tűzoltó rendszert az álmennyezetbe integrálni, ezzel nagyobb megtakarítás érhető el, még ha fém álmennyezetet is használunk. Plusz a fém álmennyezet nagy előnye hogy környezet tudatos, mind előállítása mind az esetlegesen keletkező hulladék megsemmisítése szempontjából.

 

A fenti képeken jól látható hogy egyedi színekben is rendelhető az össze fém álmennyezeti rendszerünk, általánosan a RAL színskála szerinti színekben elérhetőek, de adott esetben érdemes érdeklődni az elérhetőség tekintetében. Méretezés tekintetében is rengeteg a lehetőség, egyedi méretek sorát gyártjuk.

Remélem sikerült felkeltenünk érdeklődését a fém álmennyezetek irányába, további információk miatt forduljon hozzánk bizalommal!