Integra Sepia Leneer sávos álmennyezet

lehet zárt fugás, vagy akár a képen szereplő nyitott változat. Ezen rendszer az áttört fa álmennyezetek egy olyan típusa, amely kisebb áttört felülettel rendelkezik, így segítve a gépészeti szellőző rendszerek elrejtését, hatékonyságának megtartásával.

A képen szereplő projekten 80mm széles tömör panelek alkotják az álmennyezeti felületet, melyet 20mm nyitott fugák váltják, így 100mm-es raszterű rendszert teremtve.

Eme méretezés pont elegendő nyitott felületet ad a légtechnikai gépészet elrejthetőségére, viszont nem ad elegendő teret a spinkler hálózat és esetlegesen a világítás technika rejtett kialakításához. ezért ezen rendszereket integrálni kell az álmennyezeti felületre, amely meglehetősen könnyen megoldható mivel az álmennyezeti sávok jól munkálhatóak, és a rögzítése is jól alakítható az adott lehetőségek szerint.

Ezen jellemzők miatt elsősorban iroda házak, középületek belsőtereiben ajánljuk alkalmazását, olyan belső terekben ahol nincs spinkler hálózat vagy van lehetőség másodlagos spinkler hálózat kiépítésére, és ahol fontos a megjelenő álmennyezet bonthatósága.

Továbbá az egyik legfontosabb jellemző amiért a belsőépítészetben elengedhetetlen szerepe van a fa álmennyezeteknek, velük könnyen megteremthető a természet közeli érzet, mellyel a stresszes mindennapjainkat sokkal harmonikusabbá képesek változtatni.

Rögzítő rendszere egyszerű, az elsődleges L főtartót menetes szárral függesztjük a födémtől, ezen főtartóra kerül a SEPIA akasztós tartóváz, melybe beleakaszthatóak az álmennyezeti sávok a kívánt raszterben. A raszter tartásáról és a kiosztás méretezéséről végső soron a akasztós tartóváz gondoskodik, mely a képen is jól látható.

 

A Integra Sepia nyitott Leneer sávos fa álmennyezet, rendelhető fóliás vagy akár igazi fa furnér felülettel is, valamint többféle méretezésben.

Amennyiben további műszaki információra lenne szüksége, a méret lehetőség után érdeklődik vagy árajánlatra lenne szüksége, kérem lépjen kapcsolatba velünk még ma.