Fa álmennyezetek tökéletes akusztikai tulajdonságokkal…

…eme jellemző a legjobban a Sound Wood fa álmennyezeti és burkolati rendszerünkben ölt testet. Felhasználási területei egész sor középületben, társasházakban, közösségi terekben, mindenhol ahol fontos a keletkező hangok megkötése, csillapítása. Mint látható az alábbi képen akár falburkolatként is megállja a helyét, tökéletes módja lehet a keletkező hangok csillapítására, akár legyen az modern vagy akár klasszikus régi épületek.

soundwood fa burkolat

A panelek alapanyaga lehet MDF azaz négytömörségű faforgács mag, melamin bevonattal, vagy akár furnérozott. Vagy lehet rétegelt lemez mag furnérozott felülettel. A perforációs lehetőségek és akusztikai, műszaki mutatók az alábbi táblázat szerintiek

soundwood panel rendszer

A termék többféle álmennyezeti rögzítési rendszerrel alkalmazható, lehet látszóbordás rögzítése azaz T borda vázra szerelt, akár rejtett bordás azaz Concealed CWA vagy Concealed CWI rendszerű. A termékről bővebben információt a famennyezet web oldalunkon talál a termékek gombra kattintva. Vagy kérje tájékoztatásunkat az elérhetőségeink egyikén.