Rejtett bordás fém álmennyezet…

…egész sorát kínáljuk, de ezen álmennyezeti csoportnak az egyik leginkább használt tartószerkezet által elkülönített rendszere, a Clip-in azaz bepattintós álmennyezet. Ezen típus felhasználási területe sokszínű, állhat akár középületek belső tereibe, folyosókon, nagyobb terekben akár nagyobb lap méretezéssel, lehet kültérben pl előtetők álmennyezeteként, lehet nagy higiéniai követelményekkel rendelkező helységekben, pl üzemi konyhák, vagy akár túlnyomással üzemelő helységek laborok, gyógyszergyártó részlegek légtömör álmennyezeteként.

Szerkezeti jellemzője, hogy kétsoros clip-in tartóbordák alkotják, fixen rögzítve a födémhez, amit az alábbi ábrák jól szemléltetnek

clip-in fém álmennyezet          clip-in fém álmennyezet

Az álmennyezeti panelek ebben az esetben is kazettás rendszerűek, azaz mind négy oldalán felhajtottak, így merevítve a kazettákat, méretüket tekintve általánosan használt a 600x600mm-es raszterű, de itt is lehetőség van egyedi lap méretek gyártására egészen akár 3m laphosszig.

Az álmennyezeti lapok felületüket tekintve lehetnek tömör felületűek, vagy akár perforáltak, akusztikai szövettel vagy nélküle, vagy akár tudjuk gyártani expandált lemezből is.

Az élkialakításukat tekintve 3 lehetőség is rendelkezésünkre áll, az alábbi ábrák szerint

clip-in fém álmennyezet          clip-in fém álmennyezet         clip-in fém álmennyezet

Továbbá ebbe a rendszerbe jól integrálhatóak a lámpatestek és egyéb gépészeti eszközök, pl lehetőség van gyárilag szerelt LED világító panelek alkalmazására, vagy gépészeti befúvók, akár hangszórók gyártó által a kazettás lapba vágására.

Remélem fel tudtam kelteni érdeklődését álmennyezeti termékünk iránt. Amennyiben további kérdése lenne vagy akár ajánlatra lenne szüksége várjuk megkeresését elérhetőségeink egyikén.