Multifunkciós épület, látogató központ…

…a Pollino nemzeti parkban, Olaszország Calabria tartományban. Ahova a Cbi Europe által gyártott fa imitált felületű fém álmennyezet lett tervezve és kivitelezve.

pollino látogató központ fém álmennyezete Ahogy látható tökéletesen sikerült integrálni az épületet, sőt a belső tér íve követi Pollino domborzati vonulatát, így megteremtve az egyensúlyt az épület és az őt körülvevő park között.

Fontos szempont volt az adott projektnél hogy a használt alapanyagok tartósak legyenek, de vissza adják a természetesség hangulatát, így megteremtve a természet közeli érzetet.

Az épület stratégiai pozícióját az adja, hogy a park egyik fontos megközelítési pontjánál helyezkedik el, továbbá Calabria és az északi régiók közötti átkelőhelynél. Így meghatározó szerepe van a park életében.

Örömünkre szolgál hogy ezen termék akár itthon is elérhetővé vált, és részesei lehetünk eme érdekes munkának. Amennyiben további információra lenne szüksége a fa imitált fém álmennyezetekről kérem keressen elérhetőségeinken.