Új fa sávos álmennyezet…

a Cbi Europe kínálatában. A Lamella Wood 301 rendszer sajátossága az állandó, egyedi projektre igazított, távolságra egymástól élére állított MDF maggal rendelkező fa panelek, melyek ebben az esetben 150x14x150mm méretezésűek voltak, a sávok közti távolság 150mm, amit az egyedileg erre a munkára gyártott vezető sín volt hivatott tartani.

fa sávos álmennyezet

fa álmennyezet

A sávos álmennyezetek ezen kialakítását a felület nagy méretű áttörtsége jellemzi, mely megkönnyíti a gépészeti eszközök, légbefúvók, tűzoltó rendszerek vizuális elrejthetőségét, valamint nagyobb belvilágú terek bekorlátozását, emberközelibbé tételét. A fa álmennyezetek legfőbb pozitív tulajdonsága, hogy képesek a természet közeli érzet megteremtésére akár egy nagyobb bevásárló központról legyen is szó.

Az sávokat a speciálisan kialakított vezető sín hivatott tartani és vezetni a teljes felületen, a vezető sín kiosztása, azaz a panel távolság szabadon változtatható, az adott igények szerint. A fa panelek az álmennyezet teljes felületén bonthatóak lesznek, de szervizelés szempontjából frekventált helyeken “reviziós” nyílásokat is ki lehet alakítani.

fa álmennyezet

A tárgyi fa álmennyezetről kérje bővebb tájékoztatásunkat valamint árajánlatunkat. Amennyiben további álmennyezeti rendszerekről érdeklődne kérem tekintse meg a famennyezet.hu web oldalunkat.