Folyosói álmennyezetek új nemzedéke…

…a dupla soros Hook-on Corridor DS tartóvázra rögzíthető kazettás fém álmennyezeti lap, mely a dupla soros tartóváznak köszönhetően könnyedén bontható, a tartóvázon csúsztatható, így megkönnyítve az álmennyezet feletti tér megközelíthetőségét.

Sokszor előfordult már üzemeltetés folyamán, hogy az álmennyezeti lapokat egy gépészeti szervizelés alkalmával visszabontják és a padlóra halmozzák, rossz esetben egymásra, így azok megnyomódtak, sérülnek és már nem helyezhetőek vissza a helyükre, a Hook-on Corridor DS rendszernél nem történhet meg ez, mivel az álmennyezeti lapokat nem kell leszerelni, elcsúsztathatóak egymás alatt.

Hook-on Corridor DS

A tárgyi fém álmennyezeti rendszert nagyon könnyű szerelhetőség jellemzi, nem kell hozzá függesztés, mert önhordó így csak a L falcsatlakozó (1) tartja a Hook-on DS profilt amely megvezeti a kívánt méretezésű fém kazettákat, mely kazetták lehetnek tömörek, perforáltak vagy esetlegesen terpesztett lemezből kialakítottak.

Rendszer elemek:                          Hook-on Corridor DS1

1 – L falcsatlakozó

2 – Hook-on DS vezető sín

3 – Kazettás álmennyezeti lap (kívánt méretezésű és Ral színű)

 

A termékről további információt a web oldalunkon találhat ahol katalógus is letölthető. Az álmennyezeti lap kialakításáról, felületéről valamint kérdéseivel keressen elérhetőségeink egyikén.