Baffle sávos fém álmennyezet a modern építészetben

A Baffle sávos  fém  álmennyezetek nagy választékát  kínáljuk  a legkülönfélébb belső terekhez, ahol  fontos bontható  optikai áttört álmennyezet alkalmazása. Ilyen helyek lehetnek az infrastrukturális felépítmények (repülőterek, vasúti és metró állomások) valamint egyéb más épületek közösségi terei. Baffle sávos fém álmennyezet

Ezen álmennyezetek nagy méret és szín választékban készülhetnek az adott projektre hangolva, a méret kiválasztásánál fontos elem az alkalmazott hely méretei, egy nagyobb belvilágú irodaház esetében bátran használhatók a szélesebb illetve magasabb sávméretek nagyobb nyitott felülettel,  a méret kiválasztásában általában követendő lehet,  hogy a panel magasság  arányát tekintve ne legyen nagyobb a nyitott  felület szélességénél,  azaz  egy  150mm magas sáv elemnél bátran használhatunk 150mm vagy akár nagyobb nyitott felületet.

Baffle sávos álmennyezet méret választék

A felületét tekintve is hatalmas választékkal rendelkezünk, az alap színek a fehér és a fém szürke színűek, de rendelhető további Ral színskálán elérhető, előre egyeztetett színekben is. Valamint rendelkezésünkre áll fa imitált színekben is. Lásd fotón alább

Fa imitált fém álmennyezet

Valamint a baffle sávos panelek lehetnek perforált felületűek is, akusztikai betéttel ellátva, ami a zajcsillapításban játszhat fontos szerepet.

Remélem rövid ismertetőnkkel fel tudtuk kelteni érdeklődését a termék iránt, amennyiben további műszaki kérdése lenne, vagy esetleg árajánlatra lenne szüksége várom megkeresését még ma.