EYOF sport központ Győr, Vertical sávos álmennyezet

2017-ben hazánkban került megrendezésre a nyári ifjúsági olimpiai fesztivál. A győri EYOF-on 10 sportág közel 3600 sportolója volt jelen. A tornaversenyeket egy új építésű csarnokban rendezték, ami mellett egy edzőcsarnok is készült. Kitűnő körülmények fogadták Európa fiatal tornászait. A későbbiekben nemzetközi edzőtáborokra és nemzetközi versenyekre is jól ki lehet majd használni a csarnok adottságait.

Ebben az épületben az EuroTrend 2000 Bt. által forgalmazott Vertical Strip sávos álmennyezet került beépítésre. A Vertical optikai fém sávos álmennyezetek főbb jellemzője a nagyarányú nyitott felület használata, ami lehetővé teszi álmennyezeti terek gépészeti átszellőztethetőségét, valamint a kiépített sprinkler oltó berendezés számára szabad teret biztosít. Ahogyan a képen is látható, a sávirányokkal, a geometriai alakzatokkal és az álmennyezeti szintekkel egy nem mindennapi összhatás tört felszínre.

Vertical sávos fém álmennyezet

Vertical sávos fém álmennyezet

Amennyiben további információra lenne szüksége, kérem keresse fel a termék oldalát ahol műszaki ismertetőt is talál. Várjuk ajánlatkérését!