Integra Quadro Line rácsos álmennyezet

Az Integra Quadro Line áttört optikai álmennyezet alumínium alapanyagból hengerelt “U” profilokból áll. Ez a rendszer jól ötvözi a rácsos álmennyezetek tulajdonságát a sávos álmennyezetek megjelenésével. Főbb ismérve a könnyű szerelhetőség és könnyű hozzáférhetőség az álmennyezet feletti tér gépészeti rendszereihez, 100%-ban lenyitható!

Főbb rendszer elemei: 

1, Delta főtartó (D001) mely fekete színű hengerelt galvanizált acélból készül, a függesztése menetesszárral a födémről 1200mm-ként kiosztva egymástól.

2, Quadro Line panel amely alapesetben 600x1200mm méretű, kívánt rács sűrűséggel, vagy akár lehet egyedi esetben 600x600mm méretű is. A rácsos panel méretezéséről tövábbi információt web oldalunkon a katalógus letöltésével kaphat.

3, Rácsos panel tartó klipsz (D003). A klipsz biztosítja a rácsos panelek lenyithatóságát és természetesen a panelek Delta főtartóhoz való rögzítését.

4, Delta főtartó toldó (D002)

A terméket ajánljuk minden olyan középületben ahol fontos az álmennyezet feletti tér gépészeti, tűzoltó rendszer fedése. Ezen helyeken cserébe esztétikus modern felületet kapunk valamint gépészeti szervizeléseknél könnyű elérhetőséget biztosít.

Kérem keresse további információért Quadro Line valamint Delta Line termékeinket a web oldalunkon vagy az linkre kattintva.