Tükrös baffle fém sávos álmennyezetek a Stühmerben

Egy újabb szép fém álmennyezeti referenciával bővültünk, mégpedig a GoBuda bevásárló központ Stühmer csokoládé üzlete, mely szemet gyönyörködtetőre sikeredett.

A tárgyi munkán alkalmazott Baffle fém sávos álmennyezetre, 30mm széles 70mm magas egyedi méretezésű lamella lett kiválasztva a megrendelő részéről, ami 120mm tengelytávolsággal szereltek a T/UNI X vezető sínre.

A lamella alumínium alapanyagú tükrös felületű, pontosan “Yellow brass 330” színben került felhasználásra. Amely szín nagyon szép összhangban van a kiegészítőkkel az üzletben. Az álmennyezet érdekessége hogy két soros baffle lamella rendszert alkalmaztak, ami így egy nagyon impozáns érdekes hatást adott a helynek.

A Baffle sávos álmennyezet nagy előnye, hogy viszonylagosan nagy felületi áttörtséget eredményeznek, ezért nem kell kiépíteni a másodlagos tűzoltó (spinkler) hálózatot, mert ez az álmennyezet feletti térben marad, ez által pénzt és időt spórolunk meg. Plusz az álmennyezeti felületen nem vagy csak minimálisan jelenik meg a gépészet. Valamint egyedi méretekben, színben is könnyedén gyártható, így szabad kezet adva a belsőépítészeti tervezésben.

A Baffle sávos lamella alkalmazható fali burkolatként is, plusz akár íves felületek is könnyedén létrehozhatók, egy sor kiegészítőnek köszönhetően, ezen egyedi megoldásokat keresse blogunkban.

A munkáról tekintsünk meg egy pár fotót.

Amennyiben elnyerte tetszését az álmennyezeti rendszer, várom megkeresését még ma.