Terpesztett lemez baffle sávos fém álmennyezet

Termék újdonság a terpesztett lemez Baffle álmennyezet

Egy újabb termékújdonsággal jelentkezett a Cbi Europe Spa fém álmennyezet gyártó, a terpesztett lemezből készült Baffle sávos fém álmennyezettel. Amely tökéletesen ötvözi az áttört sávos álmennyezetek és a terpesztett lemez tulajdonságait, melyek dióhéjban a nyers alapanyagi felület, tökéletes akusztikai tulajdonság valamint a megújúló alapanyagok használata. És mivel nem éghető alapanyagról beszélünk, akár középületek menekülő útvonalaira is könnyen tervezhetők.

 

A terméket nagy méret és szín választék, egyedi tengelytávolság valamint nagy fokú felületi áttörtség jellemez, így szükség esetén akár oltóberendezéssel ellátott helységekbe is ajánljuk, ahol nagy nyitott felületet kell biztosítani a berendezés biztonságos működéséhez.

Baffle expanded sávos fém álmennyezet az alábbi lamella méretekben elérhető:

  • 40mm talpszélességű lamella esetén, a választható magasság 100-120-150mm
  • 50mm talpszélességű lamella esetén, a választható magasság 100-120-150mm

A fenti választható lamella méretek egyedi, az alkalmazó helységhez igazított lamella tengelytávolságú kiosztással párosíthatók, így elérhető sűrűbb vagy ritkább kiosztású álmennyezeti megoldások egyaránt. Viszont egy megkötöttséget figyelembe kell venni, az pedig a 3000mm maximális lamella hossz, ezen felül a sávokat egymással toldani nem tudjuk, csak egymásnak ereszthetők vezetősínek sűrítésével, mind az induló, mint az érkező lamelláknál.

Továbbra is van lehetőség csak 1-1 lamella külön függesztésére a CAM60 függető csonk segítségével, mint azt már korábbi baffle álmennyezeteknél megszoktuk. Ebben az esetben nem teljes felületet szerelünk a sávos álmennyezettel, hanem külön-külön befüggesztünk lamellákat, egyedi arculat kialakításával.

Az elérhető terpesztett lemez alapanyag jelenleg a CBI ST 10 kódszámú R16x8x2-1mm hengerelt felületű expandált lemez, keretezés nélküli verzióban. A termék jelenleg 1mm vastag galvanizált acélból alapanyagú terpesztett lemezből készül. Amennyiben egyedi szemméretre lenne szüksége, várjuk érdeklődését az elérhető lehetőségekről.

A Baffle terpesztett lemez álmennyezet egyedi Ral színskála szerinti színben rendelhetők, valamint elérhető transzparens felületkezelés is, mely meghagyja a galvanizált alapanyag eredeti nyers színét.

Az alábbi elérhető alapszínek lehetségesek.

Reméljünk sikerült felkeltenünk érdeklődését a Baffle expanded sávos álmennyezetek irányában, várjuk megkeresését és ajánlatkérését elérhetőségeink egyikén, még ma.