Íves szövet (PET) sávos álmennyezet kínálatunkban

Friss projektünket szeretném bemutatni, melyet az íves baffle szövet (PET) álmennyezetből készült. A szövet Baffle sávos álmennyezetet is sokszínű lamella méret, tengelytávolság  választék jellemzi, a szerkezet készülhet többféle lamella osztással, melynek tervezése a fogadó felület funkciójától függő, így szabadkezet adva a egyedi tervezési feladatoknak, legyen az akár irodaház, bevásárlóközpont vagy akármely közösségi tér.

A szövet fa álmennyezetet kiemelkedő akusztikai tulajdonság jellemzik, fokozottan hozzájárul a keletkező hangok/zajok megkötésében, így nagyon jól használható közösségi terekben. Valamint az alapanyag jól munkálható, így akár ívesíthető is, ahogy az alábbi fotók példázzák.

A lamella felülete készülhet a gyártó színskálája szerinti bármely színben, amelyet alább tekinthetünk meg.

A felületválasztékot bővíti a nyomtatással készült felületek, melyek lehetnek fa hatásúak, céges logók vagy akár fantáziánk szerint egyedi igények. Ezen lehetőségek keretében, a lamellák oldala, akár lamellák alja nyomtatható. Alábbi felületek is megoldhatók.

A szövet álmennyezetek jól alkalmazhatók külső akár belső terekben, a termék alapanyaga visszaforgatható, 100%-ban újrahasznosított alapanyagból készül, mely alapanyagot 70%-ban használt PET palackok biztosítanak.

A termék nehezen éghető, B-s1-d0 tűzvédelmi besorolással rendelkezik, mely alapján korlátozottan járul hozzá a tűzhöz, nem égve csepeg és minimális füst keletkezik utána, így biztonsággal használható fokozott követelményű közösségi terekben is.

Még egy fontos érv a szövet mennyezetek használata mellet és ez az akusztika, mivel a termék nagyon jó hangmegkötő, hangcsillapító funkcióval rendelkezik, ezért kifejezetten ajánljuk közösségi terekben, előadó terekben, éttermekben és mindenhol ahol fontos a keletkező hangok megkötése.

A szövet álmennyezetek főbb ismérveit remélem sikerült elmondanunk, és felkeltettük érdeklődését a termék irányában, amennyiben további kérdése lenne, várjuk megkeresését még ma.