Sávos álmennyezet a LUA Resortban

Egy modern, tetszetős és szép szállodával bővült a balatoni szállás kínálat, pontosabban a balatonfüredi partszakasz. A szálloda épület jellemzője a hatalmas teraszok, közvetlen vízparti kilátással a három emeletes 78 szobás épület tökéletesen illeszkedik a vízparti miliőhöz.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy ebbe a magas színvonalú szállodába is tudtunk álmennyezetet biztosítani a kivitelező csapatnak, rugalmas alapanyag és szín választékkal. Értem ez alatt a vizes helyiségekben előnyösen használható alumínium alapanyagú lamellákkal és tartószerkezettel, rozsdamentes acél rögzítőkkel, valamint az éttermi részen pazar arany tükrös felülettel. Az összkép tökéletesre hangolt, “jó ide betérni” hangulatot áraszt. A tárgyi munkán a termékeink közül a Baffle fém sávos álmennyezet, valamint a kisebb keresztmetszetet adó Cubic edge sávos álmennyezetünk lettek használva, többféle méretben, színben és felülettel. Kérem tekintsék meg az alábbi fotókat, melyet köszönünk a szakkivitelezőnek ParalelBau Kft-nek.

 

 

A KÖZTI tervei alapján közel két év alatt megépült hotel belsőépítészetéért M. Gillemot Éva és a DMSC csapata volt a felelős, mely “alkotásért” csak gratulálni tudunk nekik.

Köszönöm a megtekintőknek az érdeklődést termékeink, munkáink irányába. Remélem hamarosan segítségére lehetünk egy másik ugyan csak tetszetős projekt kapcsán.