Szövet álmennyezet az Eurotrend 2000 kínálatában

Új trend bontakozik ki a hazai irodai belsőterek kialakítása kapcsán, egyre nagyobb hangsúly fektetnek a belsőépítészek, azaz trend formálók a tökéletes hangmegkötő alapanyagok használatára. Cégünk felismerte ezt az igényt és új álmennyezeti rendszerrel jelenik meg a hazai piacon, a FeltCeilings másnéven Szövet álmennyezetei rendszerrel, ami maradéktalanul eleget tesz eme kihívásnak. Egyszerre trendi, környezet kímélő (70% visszaforgatott alapanyagból (PET) készül), tökéletes akusztikai tulajdonsággal bír valamint rugalmas, könnyen telepíthető és bontható.

A szövet álmennyezetek nagyon sokszínűek lehetnek, az alábbi ábrán látható a jelenleg elérhető álmennyezeti típusok.

Jelen blog bejegyzésünkben a fotón szereplő Kineret (modular cubes) álmennyezeti rendszert mutatnám be.

Ezen álmennyezeti rendszert, sokszínű panel szín és méret választék jellemzi, nagyon könnyen telepíthető akár függesztett álmennyezeteként kívánjuk alkalmazni, akár fixen rögzített mennyezet burkolatként. A szerelt álmennyezeti alkalmazáshoz a hagyományos T24 látszóbordás álmennyezeti tartószerkezetet használva, különleges geometria formák hozhatók létre. Így kialakítható méretben vagy akár síkban váltakozó formák, kiegészítve egyedi lámpatestekkel, akár integrálva a szövet burkolatba. Az így szerelt álmennyezeti burkolat, könnyen bonható marad, akár revíziós hozzáférhetőség szempontjából is.

Amennyiben belmagassági korlátok miatt nem alkalmazható, függesztett szerelt álmennyezetként, akkor a fixen rögzített kialakítás módot ajánljuk, ahol a széles méretválasztékú szövet paneleket ragasztva rögzítjük a födémhez.

Bármelyik alkalmazásmódot is választjuk, az összhatás nem marad el, teljesen egyedi felületet kapunk, legyen az reprezentatív tárgyaló, vagy egy közönséget fogadó lobbi.

A szövet burkolat nálunk elérhető fa imitált színben is, egy speciális eljárással nyomtatott felületet kap az alapanyag és így kerül megmunkálásra a kívánt formára.

Alap színek is széles választékban elérhetők, az alábbi színskála alapján

Reméljük sikerült kedvet adnunk egy új innovatív álmennyezet alkalmazására hazai középületek belső tereiben, ami bizton felkelti majd a figyelmet.

További információért kérjük keresse munkatársunkat aki segítségére lesz, várjuk megkeresését már ma!