Sávos fém álmennyezeteink az Aréna Corner Irodaházban

Büszkén mondhatjuk hogy egy újabb sikeres anyag beszállításon vagyunk túl, amely beszállítás keretein belül megújult az Aréna Corner Irodaház közösségi és éttermi terei. Amely megújulás úgy érzem nagyon tetszetősre sikeredett. Gratulálunk a kivitelezőknek, a tervezőknek és nem utolsó sorban a beruházónak.

És most pár szót az alkalmazott termékről. Jelen munkán az általunk forgalmazott Baffle sávos álmennyezet került alkalmazásra, 25mm széles 100mm magas lamella méretben, többféle tengelytávolsággal szerelve, SL252 winchester fa imitált felülettel és fehér színben. Nem véletlenül eset a választás a fém álmennyezetek használatára, mivel közösségi terekről van szó, melyek menekülő útvonalak is egyben, fontos szempont volt, nem éghető alapanyagok használata. Plusz az általunk forgalmazott fa imitált felületek, megszólalásig hasonlítanak az igazi fa felületekre, ami könnyű rögzíthetőséggel és formatartóssággal párosul. Ezen tulajdonságok mentén a Baffle sávos termékekkel nagyon könnyű uniformizálni a tereket. De ahogy látható a fotókon, akár egyedi geometriai formák is létre hozhatók.

Íme néhány fotó a munkáról.

CPI Hungary tulajdonában álló Aréna Corner Irodaház 2006-ban épült a három irodatoronyból álló komplexum, mely átadása óta a magyar irodapiac meghatározó épületegyüttese, amely a nemzetközi bérlők körében nagy népszerűségnek örvend. Az elmúlt 10 évben folyamatosan telt házzal működő irodakomplexum sikerét annak köszönheti, hogy az ikonikus irodaépületben presztízs a vállalatok számára irodát bérelni, az egyes tornyokban kiváló lehetőség nyílik nagy alapterületű, open space jellegű munkahelyek, cégközpontok kialakítására nagybérlők számára is, valamint az irodaház kiváló lokációban a főváros sport- és kereskedelmi központjában helyezkedik el, amely gépkocsival és tömegközlekedéssel – többek között metróval – is remekül megközelíthető.

A fent bemutatott felújítással, a jelen korhoz sikerült igazítani a belső fogadó tereket, ebben köszönet a megalkotó csapatnak.

Tervező, belső építész: MádiLáncos Stúdió

Kivitelező: Value 4 Real Kft

Reméljük még sok ilyen szép munkában lehetünk jelen. Amennyiben felkeltettük érdeklődését a termék iránt, várjuk megkeresését még ma.