Baffle sávos álmennyezetünk a Tatabányai Multifunkcionális sportcsarnokban

Idei évben dúskálunk a szebbnél szebb építészeti munkákban, ez igaz a most bemutatni szándékozott sportcsarnokra is, mely ebben az évben került átadásra, az általunk beszállított Baffle sávos álmennyezetekkel.

Az épületnek 2020. január 29.-én tették le a csarnok alapkövét, ez után vághattak neki a kivitelezési munkának a generálkivitelezők, melynek ünnepélyes átadására ez év január 12-én került sor. A csarnokot azon nyomban birtokba vehette a Grundfos Tatabánya KC, aki valljuk be egy impozáns épületben folytathatja a munkáját.

Cégünkhöz 2021 ősz elején érkezett a kérés a belső felületeknél használt Cbi Baffle sávos álmennyezet beszállítására, mely 30mm széles 64mm magas lamellákból áll, Ral9005 fekete színben poliészter bevonattal. A lamellák tengelytávolsága 100mm lett, így 70mm nyitott felülettel lett szerelve, a fésűs T/UNI vezető sín segítségével. A Baffle sávos álmennyezeti termékek nagyon könnyen szerelhető, viszonylag kevés rendszer elem alkotja, ezért is népszerű a szakkivitelezők körében. A termékről bővebben web oldalunkon talál további információt.

És most egy pár fotó a projektről.

Néhány adat a létesítményről. A 6200 férőhelyes sportcsarnok, 24 milliárd Ft értékben épült meg, mely hazánk legnagyobb kézilabda csarnoka volt az átadása idején. 19000m2 arénában helyt kapott egy önálló vívóterem is. Plusz lehetőség van sport rendezvények és egyéb rendezvények színvonalas lebonyolítására az épületben.

  • Generálkivitelezők: Fejér-B.Á.L Zrt és Épkar Zrt.
  • Generál tervező: CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő Zrt.
  • Szárazépítő szakkivitelező: Éptak 95 Kft.

Örülünk hogy ismét egy szép és értékes épület megalkotásában tudtunk közreműködni, reméljünk még sok ilyen munkával gazdagodik hazánk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Baffle sávos fém álmennyezetek kapcsán, kérem tekintse meg web oldalunkon a termék adatlapját és keressen további kérdéseivel.