revíziós nyílás baffle

Csúsztatható Baffle sávok az álmennyezet feletti tér megközelítéséhez

A CBI Europe gyártó legújabb megoldása forradalmasítja a gépészeti tér megközelíthetőségét, így akár teljes terjedelmében könnyen elérhetővé válnak a gépészeti eszközök egy esetleges karbantartás során a Baffle álmennyezeteknél. A T/UNI Sliding névre keresztelt vezető sín segítségével, a kapcsolódó lamellák a biztosító klipsz kioldásával eltolhatóvá válnak a vezető sínen, így megkönnyítve a karbantartó munkáját és épület fenntartás folyamán is meglehetősen költség hatékonyan működik, ha azt nézzük a karbantartást el lehet végezni a lamellák lepattintása nélkül. Egyfelől időt takarítunk meg, másfelől nem kell cserélni a lamellákat, melyek a folyamatos le és fel pattintás véget sérülnének.

A fenti tulajdonságok figyelembe vételével, ajánlható a rendszer egy sor középülethez, kereskedelmi épülethez, ahol a karbantartás sűrűn érintheti az álmennyezetünk feletti teret.

A Baffle Sliding rendszer működése az alábbi ábrán jól látható:

csúsztatható baffle lamellák

A Baffle sávos fém álmennyezet rendszert viszonylag kevés rendszer elem jellemzi:

  1. Baffle savors lamella (kívánt méretezéssel és színben)
  2. P27/50 sliding elsődleges vezető sín 4000mm
  3. Függeszték (mely lehet menetes szár vagy akár függesztő pálca)
  4. Lamella toldó

A Sliding tartószerkezet főbb elemei az alábbiak:

Használata lehetséges csak területi jelleggel, azaz nem szükséges hogy a teljes felületen ezt a tartószerkezet használjuk, lehet egyedileg csak az adott frekventáltan szervizelt szakaszon. Így lesznek területek ahol eltolható Baffle lamellákat eredményez, lesznek ahol nem, ebben azt esetben viszont figyelni kell hogy a Baffle lamellák folytonossága megszakad. Ez lehet akár egy anyagvastagságnyi felület.

A P27/50 sliding vezető sínt sötét színben gyártjuk, ugyan úgy mint a hagyományos T/UNI vezető síneket, így teljes mértékben beleolvad az álmennyezeti tér feletti területbe.

A Baffle lamella méret és szín lehetőségeikről kérem tájékozódjon web oldalunkon letölthető katalógusunkból, ha egyedi színre vagy méretre lenne szüksége kérem keresse kollégáinkat, akik állnak rendelkezésére.

Várjuk ajánlatkérését még ma!