háromszög álmennyezet

Új rácsos álmennyezet az Integra fém álmennyezetek gyártójától

Az Integra fém álmennyezet gyártója, folyamatos feljesztésekkel tökéletesíti választékát, így meghatározó szereplője mind az európai mind a hazai fém álmennyezet piacnak. Jelen terméke is biztos befutónak ígérkezik, az egyedi megjelenésre vágyó hazai irodaház piacon. Jól használható design mennyezet egy sor középületben és bevásárló központban, valamint közlekedési csomópontoknál, ahol fontos az álmennyezeti tér átszellőztethetősége, a gépészei eszközök álmennyezet feletti elrejtése.

Genoa háromszög alakú rácsos álmennyezet, tetszetős geometria forma, melyhez még igazodó modern Led lámpatestet is fejlesztettek.

Genao rácsos fém álmennyezet

A háromszög rácsos álmennyezetet hasonló tartószerkezet övezi, mind a korábban megismert Base6, Base9 és Base20-as rendszereknél, főtartók, kereszttartók határolják a cella elemeket, melyek így nagyon jól szerelhető, és akár könnyen bontható áttört optikai álmennyezetet alkotnak.

Rácsos fém design álmennyezet

Genao álmennyezet integrától

Az alapot ennél a rácsos álmennyezetnél is, az U alakúra hengerelt lamella adja, mely 9mm széles 40mm magas, ezen lamellák összessége alkotja a rácsos álmennyezetet. A főtartót 1200mm-két kell elhelyezni a felületen, melyre könnyen bepattintható a kereszttartó lamella, így kapjuk meg a cella elemek fogadásához szükséges 600x1200mm raszterű tartóvázat. Ide már csak be kell helyezni a cella elemeket. A falcsatlakozásokról a színben igazodó L alakú falszegély gondoskodik, mely az esetleges vágásokat is takarja.

Ennél a rendszernél is van lehetőség sziget szerű elhelyezésre, ebben az esetben a főtartó szegélyezi a rendszert.

A termék alapanyaga jól munkálható “prepainted” alumínium, azaz alapanyagában poliészter bevonattal ellátott alumínium alapanyag, melyet a gyártás folyamán már színezett állapotban görgőznek a végleges formájára. Ez a bevonat nagyon jól ellenáll a környezeti hatásoknak, ezért akár vizes helységekben vagy akár uszodák medenceterében is ajánljuk elhelyezését.

fém háromszög rácsos álmennyezet

Remélem sikerült a Genoa háromszög rácsos fém álmennyezetet bemutatnom, és felkeltenem az érdeklődésüket irányába. Amennyiben ajánlatkérése lenne, vagy érdeklődik a termék iránt, várom megkeresését még ma.