nagy táblás, kültéri sávos álmennyezet

Új sávos fém álmennyezetek a kínálatunkban.

A teljesség igénye mindig is vezérelt minket, hogy minél jobb, minél teljesebb kínálattal tudjuk segíteni partnereinket a szárazépítészeti szegmensben. Mely belső igény folyamatos fejlődésre sarkal, így most 2 új sávos álmennyezet típust is van szerencsénk bemutatni, amelyek tökéletes megoldások lehetnek egy sor középület álmennyezeti kialakítására, legyen az kürtérben egy viharálló álmennyezet kialakítása, vagy beltérben akár egy vizes blokk nedvesség álló álmennyezete. Az új termékeket ajánljuk egy sok középületi felületre, irodaházak, közlekedési csomópontok, vasúti pályaudvarok, viharálló előtetők és minden olyan felületre ahol a modern építészet jelen van.

Easy Clip sávos álmennyezet, legfőbb tulajdonsága a rugalmasság, könnyű bonthatóság, és a lamella szélességek esetleges váltakozása egy azon tartóvázon, multi panel kialakítás.

fém sávos   fém álmennyezet

A lamella többféle alapanyagból és színben készülhet, lehetőség van perforált felület gyártására is, akár belső oldalon kasírozott akusztika szövettel, ami a tökéletes hangelnyelésben kaphat szerepet.

fém sáv

Mint látható 3 féle lamella szélességben gyártjuk a terméket. És egyedi project függő lamella hosszban, akár 6 méret hossz is gyártható. A szín lehetőségek is kimeríthetetlenek, a gyártó színskálája alapján, vagy egyedi Ral színre pórszórva.

A másik új termékünk a Clip Strips sávos álmennyezet, mely nagyobb méretű lamella jellemzi, itt 200 és 300mm széles sávok alkalmazhatók, rövid oldali élek szegésével vagy nélküle.

nagy táblás, kültéri sávos álmennyezet  fém sávos

Itt is mint az előzőnél, a sávok többféle alapanyagból és színben készülhetnek, lehetőség van perforált felület gyártására is, akár belső oldalon kasírozott akusztika szövettel, ami a tökéletes hangelnyelésben kaphat szerepet. Mint látható 2 féle lamella szélességben gyártjuk a terméket. És egyedi project függő hosszban, akár 6 méret hossz is gyártható. A szín lehetőségek is kimeríthetetlenek, a gyártó színskálája alapján, vagy egyedi Ral színre pórszórva. Akár fa imitált felületben is elérhető!

sávos álmennyezet

Amennyiben további információkra lenne szüksége az új álmennyezetekről, kérem tekintse meg web oldalunkon a termék adatlapokat, ahol letölthető katalógus is rendelkezésükre áll, valamint további információk elérhetők.

Ajánlat adása is lehetséges, az idei év nyártól elérhetők a termékek, az igényelt műszaki tartalommal várjuk megkeresésüket és a felhasználó projekt megnevezésével, hogy minél jobban tudjuk segíteni partnereinket.

A termék gyártási ideje, mint a többi fém álmennyezetnél, 2-3 hetes átfutással teljesíthető, a pontos részletekkel ajánlatunkban szolgálunk majdani ajánlatkérőinknek. Várjuk megkeresését most!