fa imitált sávos fém álmennyezet

Egyedi sávos álmennyezet Zánkán az Erzsébet Táborban

Cégünk újabb sikeres projekten van túl, ahova az épületek építése, korszerűsítés kapcsán a Cubic edge sávos fém álmennyezetet volt alkalmunk szállítani.

A tárgyi munkánál megrendelői igény volt a sávos áttört álmennyezeti megjelenés, fa imitált felülettel, valamint a költség hatékony termék megtalálása. Ezen jellemzőket sikerült egyesíteni az általunk kizárólagosan forgalmazott Cubic edge fém sávos álmennyezetekben. Ami rugalmas projekt függő egyedi méretezésben megtalálható, szabadon változtatható nyitott felület biztosítva, szabad teret adva a gépészeti eszközök vizuális elrejtésére.

A bemutatott munkán a 30mm széles 38mm magas panelezett 70mm nyitott fugával rendelkező típus volt a befutó, sikerült megtalálni az egyedi, modern, de mégis barátságos belsőtér kialakítására szolgáló terméket. Költség hatékonyságot a kis mértékben ritkított tengelyméreteknek köszönhetően teljesítettük, ami a rendszer rugalmasságának köszönhető.

A termék főbb ismérve a doboz szerű kialakítás, innen is az angol neve cubic, azaz kocka. A főbb sajátossága a szögletes élkialakítás, a fedett vagy nyitott fuga lehetősége.

Panel méretek tekintetében több lehetőségünk is van, mind szélessége, mind magassága változtatható. Ezen méreteket egy azon tartóvázon lehet sorolni egymás mellé, így megalkotva a Multi panel álmennyezetet, melyről már korábbi bejegyzéseinkben írtunk.

A Cubic edge sávos álmennyezeti rendszer másik jellemzője hogy nagyon jól kombinálható lámpatestekkel, akár legyen az LED szalag sávlámpa, vagy akár kerek alakú mélysugárzó, vagy a közöknél belógatott egyedi lámpa almatúra.

Felhasználási területe, minden olyan közösségi tér ahol fontos az álmennyezet feletti tér átszellőztethetősége, fontos a fém alapanyagból következő nem éghetőség, azaz menekülő útvonalakra is tervezhető. Alkalmazását ajánljuk középületekben, közlekedési csomópontokban, bevásárlóközpontokban és még egy sor épületben ahol fontos a modern és környezet tudatos, visszaforgatható alapanyagok használata.

Ha sikerült felkeltenünk érdeklődését a termék irányába, kérem tekintse meg az adatlapját a web oldalunkon, akár kérje segítségünket elérhetőségeink egyikén. Várjuk ajánlatkérését még ma!