Kazettás fém álmennyezetek sávos elrendezésben

A kazettás fém álmennyezetet is utolérte a trend, ami jelenleg a sávos álmennyezetek előszeretett használatával figyelhető meg. Jelenleg a sávos fém álmennyezet jellemzően a modern letisztult geometriai kép megtestesítője. Eme jól megfigyelhető trendhez igazodnak a rejtett bordás kazettás álmennyezeti rendszerek, melyek főleg nagyobb terekben érhetők utol.

A trendnek 2 megtestesítője a Hook-on Corridor azaz folyosói fém álmennyezet és a Hook-on ami nagyobb terek egybefüggő álmennyezeteként szokott megjelenni. Az őket jellemző kampós akasztós rendszerek nagy előnye a nagy fokú kombinálhatóság, így könnyedén válthatunk egyikből a másikba. Ez a rendszer elemek egyezőségének köszönhető.

Az alábbi fotón is jól megfigyelhető a sávos elrendezés, így helyett biztosítva a lámpatesteknek. Másik jellemző az árnyékfugák, szerepet játszanak a fém álmennyezeti lapok nyithatóságában, továbbá megadja külső szemlélő számára a sávos hatást.

fém sávos kazettás álmennyezt

fém álmennyezetek

Vannak további példák is ahol erőteljesebben jelenik meg a sávos felület, nyilván ez a nagyobb nyitott felületű közöknek köszönhető, ami impozáns képet képes kirajzolni a közösségi terekben. Egyfelől grandiózus, másfelől takarékos. Ellentétes jelzők jól megférnek egymás mellet ebben az esetben, mert előre haladott, kicsit talán nagyoló modern képet képes elénk tárni, de ugyanakkor takarékoskodva, mert ugye ahol nincs álmennyezet arra nem kell költeni.

Az alábbi munkán jól látható az irányzat, nagy tér, oszlopok megnyújtva, szinte az égig tőrnek!

Hook-on Corridor

Az álmennyezeti rendszerek használata minden olyan közösségi térben ajánlott, ahol fontos a megújuló, környezetbarát rendszerek alkalmazása. Akár legyenek azok tömegközlekedési csomópontok, kültérben vagy akár beltérben, egészen az egyedi megjelenést kereső irodákig.

Figyelem! Tájékoztatásunk nem teljes körű, mert ennél sokkal színesebb kínálattal rendelkezünk, a fém kazettás álmennyezetek is lehetnek perforált felületűek, akár keretezett terpesztett lemezzel gyártottak, többféle Ral színben, plusz készülhetnek fa imitált felületben.

A pontos elérhető változatokról, keresse tájékoztatásunkat akár e-mailben is.

Remélem sikerült felkelteni az érdeklődést a fenti fotókkal, eme speciális álmennyezet csoport irányába.